Nefes Aldıran LÖSEV Yardımları

SAĞLIK-YAŞAM 06.04.2024 - 11:50, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:50 2496+ kez okundu.
 

Nefes Aldıran LÖSEV Yardımları

Ramazan bağışlarınızla 'Önce Çocuklar İyileşsin' diyerek ihtiyaç sahibi ailelerimize kuru gıda - kırmızı et ve et ürünlerinin bulunduğu kolilerimizi ulaştırıp Ramazan sofralarını bereketlendiriyoruz.
Yoksulluk ve yoksunlukla karşı karşıya olup aynı zamanda lösemi ve kanserle mücadelesi devam eden hastalarımıza aylık düzenli nakdi desteklerimizi ulaştırıyoruz. Fitre, Fidye ve Zekatlarınızla; Türkiye'nin dört bir yanında bayrama özel 50 Bin TL değerindeki nefes aldıran LÖSEV yardımlarımızı, ailelerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Ek olarak; yıl boyunca LÖSEV'e kayıtlı binlerce ailemize, ihtiyaçları doğrultusunda 'Sağlık & Eğitim Bursu' ve 'Aile Destek Bursu' vermeye devam ediyor olacağız. Destekleriniz sayesinde; yüzlerce ailemizin yükünü hafifletmekle kalmayıp onlara bayram sevinci de hediye ediyoruz.
Ramazan bağışlarınızla 'Önce Çocuklar İyileşsin' diyerek ihtiyaç sahibi ailelerimize kuru gıda - kırmızı et ve et ürünlerinin bulunduğu kolilerimizi ulaştırıp Ramazan sofralarını bereketlendiriyoruz.

Yoksulluk ve yoksunlukla karşı karşıya olup aynı zamanda lösemi ve kanserle mücadelesi devam eden hastalarımıza aylık düzenli nakdi desteklerimizi ulaştırıyoruz.

Fitre, Fidye ve Zekatlarınızla; Türkiye'nin dört bir yanında bayrama özel 50 Bin TL değerindeki nefes aldıran LÖSEV yardımlarımızı, ailelerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Ek olarak; yıl boyunca LÖSEV'e kayıtlı binlerce ailemize, ihtiyaçları doğrultusunda 'Sağlık & Eğitim Bursu' ve 'Aile Destek Bursu' vermeye devam ediyor olacağız.

Destekleriniz sayesinde; yüzlerce ailemizin yükünü hafifletmekle kalmayıp onlara bayram sevinci de hediye ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.