Kaplan yüzünü Manisa’ya çevirdi

SPOR 07.12.2023 - 12:29, Güncelleme: 07.12.2023 - 12:29 2590+ kez okundu.
 

Kaplan yüzünü Manisa’ya çevirdi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçında Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Adanaspor yönünü Manisa’ya çevirdi.
Trendyol 1. Lig 15. Karşılaşmasında Manisa FK’ya konuk olacak olan turuncu-beyazlılar bu maçtan da puan çıkarmak istiyor. Pazar günü Mümin Özkasap Stadyumu’nda saat 13:30’da oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Adanasporlu futbolcular kupa galibiyeti moraliyle çalışıyor. Kondisyon, teknik ve taktik çalışmanın yanı sıra Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın Manisa FK maçı için özel program hazırladığı görüldü. Takımda, sakatlığı devam eden Yepie’nin dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.  
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçında Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Adanaspor yönünü Manisa’ya çevirdi.

Trendyol 1. Lig 15. Karşılaşmasında Manisa FK’ya konuk olacak olan turuncu-beyazlılar bu maçtan da puan çıkarmak istiyor. Pazar günü Mümin Özkasap Stadyumu’nda saat 13:30’da oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Adanasporlu futbolcular kupa galibiyeti moraliyle çalışıyor. Kondisyon, teknik ve taktik çalışmanın yanı sıra Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın Manisa FK maçı için özel program hazırladığı görüldü.

Takımda, sakatlığı devam eden Yepie’nin dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.