“Karataş'ın güzelliklerini birlikte koruyalım”
“Karataş'ın güzelliklerini birlikte koruyalım”
Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, tatil döneminin sona ermesiyle birlikte ilçede yürütülen temizlik çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediye ekiplerinin gece gündüz sahada görev yaptığını belirten Karataş, emeklerinden dolayı tüm personele teşekkür etti.
İlçenin sahili, denizi ve doğal güzellikleriyle bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Karataş, bu değerlerin korunmasının herkesin ortak görevi olduğunu söyledi.
"Karataş'ın güzelliklerini, sahilini ve denizini paylaşmak ne kadar güzelse, ayrılırken bu güzellikleri aynı şekilde bırakmak da o kadar önemlidir" diyen Karataş, ilçenin ortak bir değer olduğuna dikkat çekti.
Tatil yoğunluğunun ardından belediye ekiplerinin geride bırakılan atıkları temizlemek için yoğun mesai harcadığını belirten Başkan Karataş, "İlçemizin temizliği ve düzeni için fedakârca çalışan belediye emekçilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Onların özverili çalışmaları sayesinde Karataş daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent olarak kalıyor" ifadelerini kullandı.
İlçeye gelen ziyaretçileri her zaman memnuniyetle ağırladıklarını dile getiren Karataş, çevrenin korunması konusunda herkesi daha duyarlı olmaya davet etti.
"Doğa, sahillerimiz ve sokaklarımız hepimizin ortak evidir" diyen Karataş, çöplerin doğaya değil çöp kutularına bırakılması gerektiğini belirterek, "Bir sonraki gelişinizde de aynı güzellikle karşılaşmanız için çevremizi birlikte koruyalım" çağrısında bulundu.
Açıklamasının sonunda çevre bilincinin yalnızca belediyenin çalışmalarıyla değil, vatandaşların ve ziyaretçilerin katkısıyla güçleneceğini vurgulayan Ali Bedrettin Karataş, "Temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Karataş için hepimize görev düşüyor. Sahillerimizi, denizimizi ve doğamızı koruyarak bu güzellikleri gelecek nesillere birlikte taşıyalım" dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
