KARNAVAL BÖYLE BİTTİ!

KÜLTÜR-SANAT 08.04.2018 - 15:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1710+ kez okundu.
 

KARNAVAL BÖYLE BİTTİ!

ADANA / Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı Portakal Çiçeği Karnavalı’ndaki kostümlü kortej yürüyüşüne binlerce kişi katıldı. Yürüyüşün ardından kapanışı ise ünlü sanatçı Kıraç yaptı. Adana, karnaval kapsamında şehir dışından gelen binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Ekonomik açıdan da kente destek veren karnavaldaki kortej yürüyüşü ise renkli görüntülere sahne oldu.  Merkez Park’taki bir kilometrelik yürüyüşe 50 bine yakın kişi katıldı. Kortej yürüyüşüne katılanlar hareketli parçalarla keyifli anlar yaşadı. Merkez Park’ta Ünlü sanatçısı Kıraç da kortej yürüyüşünün ardından konser verdi. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın fikir öncüsü Ali Haydar Bozkurt, karnavalın şehirde hem ekonomik hem de kültürel bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Bozkurt, karnaval kapsamında; 6 yılda 520’den fazla kültürel, sanatsal ve sportif etkinlik düzenlendiğini hatırlattı. (EGEMEN)

ADANA / Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı Portakal Çiçeği Karnavalı’ndaki kostümlü kortej yürüyüşüne binlerce kişi katıldı. Yürüyüşün ardından kapanışı ise ünlü sanatçı Kıraç yaptı. Adana, karnaval kapsamında şehir dışından gelen binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Ekonomik açıdan da kente destek veren karnavaldaki kortej yürüyüşü ise renkli görüntülere sahne oldu. 

Merkez Park’taki bir kilometrelik yürüyüşe 50 bine yakın kişi katıldı. Kortej yürüyüşüne katılanlar hareketli parçalarla keyifli anlar yaşadı. Merkez Park’ta Ünlü sanatçısı Kıraç da kortej yürüyüşünün ardından konser verdi. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın fikir öncüsü Ali Haydar Bozkurt, karnavalın şehirde hem ekonomik hem de kültürel bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Bozkurt, karnaval kapsamında; 6 yılda 520’den fazla kültürel, sanatsal ve sportif etkinlik düzenlendiğini hatırlattı. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.