Kluivert: Hedefimiz gruplara kalmak

SPOR 18.08.2023 - 10:29, Güncelleme: 18.08.2023 - 10:29 1434+ kez okundu.
 

Kluivert: Hedefimiz gruplara kalmak

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme turunu geçerek ismini play-off'a yazdıran Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, maç sonunda yaptığı açıklamada, gruplara kalmayı hedeflediklerini söyledi.
Güzel bir maç olacağını biliyor olduklarının altını çizen Kluivert, duran toplar ve penaltılardan gol yemeyi beklemediklerine vurgu yaptı. Hatalarını düzeltmek için çalışacaklarını belirten Kluivert, "Sert oynayacaklarını da biliyorduk. İstediğimiz randımanı yakalayınca maçı kendi lehimize sonuçlandırdık. Fazla gol de atabilirdik. Pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu" diyerek, Yusuf Sarı'nın sakatlığından sonra oyundan alınmasını da "Önleyici tedbir olarak çıkardık" şeklinde konuştu. Hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu da kaydeden Teknik Direktör Patrick Kluivert "İyi bir takıma sahibiz. Özel bir başarı elde etmek isteyen futbolcu topluluğumuz var" dedi.
UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme turunu geçerek ismini play-off'a yazdıran Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, maç sonunda yaptığı açıklamada, gruplara kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Güzel bir maç olacağını biliyor olduklarının altını çizen Kluivert, duran toplar ve penaltılardan gol yemeyi beklemediklerine vurgu yaptı.

Hatalarını düzeltmek için çalışacaklarını belirten Kluivert, "Sert oynayacaklarını da biliyorduk. İstediğimiz randımanı yakalayınca maçı kendi lehimize sonuçlandırdık. Fazla gol de atabilirdik. Pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu" diyerek, Yusuf Sarı'nın sakatlığından sonra oyundan alınmasını da "Önleyici tedbir olarak çıkardık" şeklinde konuştu.
Hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu da kaydeden Teknik Direktör Patrick Kluivert "İyi bir takıma sahibiz. Özel bir başarı elde etmek isteyen futbolcu topluluğumuz var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.