Kluivet: Kazanabilirdik

SPOR 04.09.2023 - 10:37, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:37 4259+ kez okundu.
 

Kluivet: Kazanabilirdik

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 3-3 berabere kalınan Hatayspor maçını değerlendirdi.
 Son dakikalarda öne de geçebileceklerine vurgu yapan Kluivert, hayal kırıklığına uğratan bir sonuç olduğunu iddia etti. Hatayspor maçını kazanmak istediklerini belirten Kluivert, futbolda böyle sonuçların olabileceğine dikkat çekti. Mavi-Lacivertliler, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Mersin'de oynanan Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından maçla ilgili değerlendirmeler yapan Teknik Direktör Patrick Kluivert, heyecan dolu bir maç olduğunu söyledi. Maça istedikleri gibi başladıklarını, istedikleri gibi oynadıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini belirten Kluivert, şunları söyledi: "Tam istediğimiz kıvamda oynarken, soyunma odasına girdik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen 10-15 dakika içerisinde skor bir anda 3-1 oldu. Ancak sonrasında 3-2'yi bulduk ve 1 değişiklik yaparak ön taraftaki oyuncuları 1'e 1 oynatmaya başladık. Bu yolla 3-3'ü de bulduk. Hatta son dakikalarda öne de geçebilirdik fakat hayal kırıklığına uğratan bir sonuç oldu."
Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 3-3 berabere kalınan Hatayspor maçını değerlendirdi.

 Son dakikalarda öne de geçebileceklerine vurgu yapan Kluivert, hayal kırıklığına uğratan bir sonuç olduğunu iddia etti. Hatayspor maçını kazanmak istediklerini belirten Kluivert, futbolda böyle sonuçların olabileceğine dikkat çekti.

Mavi-Lacivertliler, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Mersin'de oynanan Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından maçla ilgili değerlendirmeler yapan Teknik Direktör Patrick Kluivert, heyecan dolu bir maç olduğunu söyledi. Maça istedikleri gibi başladıklarını, istedikleri gibi oynadıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini belirten Kluivert, şunları söyledi:
"Tam istediğimiz kıvamda oynarken, soyunma odasına girdik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen 10-15 dakika içerisinde skor bir anda 3-1 oldu. Ancak sonrasında 3-2'yi bulduk ve 1 değişiklik yaparak ön taraftaki oyuncuları 1'e 1 oynatmaya başladık. Bu yolla 3-3'ü de bulduk. Hatta son dakikalarda öne de geçebilirdik fakat hayal kırıklığına uğratan bir sonuç oldu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.