Kurban Bayram Öncesi Türbelerin Bakımı Yapıldı

GÜNDEM 19.07.2021 - 10:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1666+ kez okundu.
 

Kurban Bayram Öncesi Türbelerin Bakımı Yapıldı

Kozan Belediyesi Kurban Bayramı öncesi türbelerde kapsamlı genel temizlik çalışması yaptı. Kozan'ın manevi değerlerinden Taş Mahallesinde bulunan Ağca Baba Türbesi, Yarımoğlu Mahallesinde bulunan Hasan Esed Bağdadi Türbesi ve Çanaklı Mahallesinde Bulunan Çomak Dede Türbesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında genel bakımı yapıldı. Manevi değerlere sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçemizin manevi büyüklerinin türbelerinin genel bakımı yıl boyunca yapılmakta olup, Kurban Bayramı öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından daha kapsamlı bir bakım çalışması yapıldı. Bu değerler ecdadımızdan kalan önemli değerlerimizdir. Kozanlı hemşerilerimiz hizmetlerin en güzelini hak ediyor" dedi.

Kozan Belediyesi Kurban Bayramı öncesi türbelerde kapsamlı genel temizlik çalışması yaptı.
Kozan'ın manevi değerlerinden Taş Mahallesinde bulunan Ağca Baba Türbesi, Yarımoğlu Mahallesinde bulunan Hasan Esed Bağdadi Türbesi ve Çanaklı Mahallesinde Bulunan Çomak Dede Türbesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında genel bakımı yapıldı.
Manevi değerlere sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçemizin manevi büyüklerinin türbelerinin genel bakımı yıl boyunca yapılmakta olup, Kurban Bayramı öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından daha kapsamlı bir bakım çalışması yapıldı. Bu değerler ecdadımızdan kalan önemli değerlerimizdir. Kozanlı hemşerilerimiz hizmetlerin en güzelini hak ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.