Mavi-Lacivertliler'in Avrupa kadrosu belli oldu

SPOR 24.07.2023 - 10:38, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:38 2474+ kez okundu.
 

Mavi-Lacivertliler'in Avrupa kadrosu belli oldu

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme turu CFR Cluj maçı oyuncu listesini UEFA'ya bildirdi. Mavi-Lacivertlilerin listesinde yeni transferler Gravillon, Dorukhan ve Nani yer alırken, bonservisi alınan Onyekuru yer almadı.
KALECİ KARAKUŞ LİSTEDE YOK Cluj maçı listesinde kaleciler Ertaç Özbir ve Goran Karacic yer alırken, 25yaşındaki file bekçisi Vedat Karakuş yer bulamadı. Sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan Karakuş, hazırlık maçlarında da forma giymedi. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamaya göre, Mavi-Lacivertlilerin kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: Kale: Ertaç Özbir,Goran Karacic. Sağbek: Svensson,İsmail Çokçalış. Sol bek: Rodrigues, Abdurrahim Dursun, Yücel Gürol. Stoper: Manev, Semih Güler, Gravillon, Abdulsamet Burak. Orta saha: Badou Ndiaye, Stambouli, Dorukhan Toköz, Belhanda, Emre Akbaba, Sergen Kiradi, Hijran Boyaci. Sağ kanat: Yusuf Sarı, Yusuf Erdoğan. Sol kanat: Akintola, Luis Nani. Forvet: Cherif Ndiaye, Gulbrandsen. Adana Demirspor'un maçtan 24 saatine öncesine kadar 2 değişiklik hakkı bulunuyor. BARBEKÜ PARTİSİ YAPTILAR Mavi-Lacivertli futbolcular, kamp yaptıkları Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın kaynaşması adına çeşitli etkinlikler de yapıyor. Son olarak, kamp yaptıkları Bolu'da 'barbekü' partisinde bir araya gelen futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme turu CFR Cluj maçı oyuncu listesini UEFA'ya bildirdi. Mavi-Lacivertlilerin listesinde yeni transferler Gravillon, Dorukhan ve Nani yer alırken, bonservisi alınan Onyekuru yer almadı.

KALECİ KARAKUŞ LİSTEDE YOK

Cluj maçı listesinde kaleciler Ertaç Özbir ve Goran Karacic yer alırken, 25yaşındaki file bekçisi Vedat Karakuş yer bulamadı. Sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan Karakuş, hazırlık maçlarında da forma giymedi.
Adana Demirspor'dan yapılan açıklamaya göre, Mavi-Lacivertlilerin kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:
Kale: Ertaç Özbir,Goran Karacic.
Sağbek: Svensson,İsmail Çokçalış.
Sol bek: Rodrigues, Abdurrahim Dursun, Yücel Gürol.
Stoper: Manev, Semih Güler, Gravillon, Abdulsamet Burak.
Orta saha: Badou Ndiaye, Stambouli, Dorukhan Toköz, Belhanda, Emre Akbaba, Sergen Kiradi, Hijran Boyaci.
Sağ kanat: Yusuf Sarı, Yusuf Erdoğan.
Sol kanat: Akintola, Luis Nani.
Forvet: Cherif Ndiaye, Gulbrandsen.
Adana Demirspor'un maçtan 24 saatine öncesine kadar 2 değişiklik hakkı bulunuyor.
BARBEKÜ PARTİSİ YAPTILAR
Mavi-Lacivertli futbolcular, kamp yaptıkları Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın kaynaşması adına çeşitli etkinlikler de yapıyor. Son olarak, kamp yaptıkları Bolu'da 'barbekü' partisinde bir araya gelen futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.