Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi

MAGAZİN 10.07.2021 - 10:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 3295+ kez okundu.
 

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi

  Yeni Sezonuyla Disney Channel’da Başlıyor! Marinette’in heyecanlı serüveni Disney Channel’da kaldığı yerden devam ediyor! Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi çizgi dizisinin merakla beklenen 4. sezonu bu akşam televizyonda ilk kez, uydudan her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel’da hayranlarıyla buluşuyor.   Yeni sezonda yepyeni sorumluluklar da beraberinde geliyor. Marinette, sırlarını korumak için çabalarını iki katına çıkarmak zorunda ve Uğur Böceği de amansız bir düşmanla yüzleşmek için daha da güçlenmek zorunda kalıyor. Yepyeni maceralar, yepyeni kötüler ve yepyeni karakterler ile Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi’nin 4. sezonu bu akşam 19.15’te Disney Channel'da başlıyor! Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi çizgi dizisinin heyecanla beklenen 4. sezonunun yeni bölümleri her cuma 19.15’te Disney Channel’da hayranlarıyla buluşuyor.  

 

Yeni Sezonuyla Disney Channel’da Başlıyor!

Marinette’in heyecanlı serüveni Disney Channel’da kaldığı yerden devam ediyor! Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi çizgi dizisinin merakla beklenen 4. sezonu bu akşam televizyonda ilk kez, uydudan her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel’da hayranlarıyla buluşuyor.

 

Yeni sezonda yepyeni sorumluluklar da beraberinde geliyor. Marinette, sırlarını korumak için çabalarını iki katına çıkarmak zorunda ve Uğur Böceği de amansız bir düşmanla yüzleşmek için daha da güçlenmek zorunda kalıyor. Yepyeni maceralar, yepyeni kötüler ve yepyeni karakterler ile Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi’nin 4. sezonu bu akşam 19.15’te Disney Channel'da başlıyor!

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi çizgi dizisinin heyecanla beklenen 4. sezonunun yeni bölümleri her cuma 19.15’te Disney Channel’da hayranlarıyla buluşuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.