Müzik ve sinema sektörünün parlayan yıldızı ADEM SİNCAR

GÜNDEM 29.11.2021 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 4778+ kez okundu.
 

Müzik ve sinema sektörünün parlayan yıldızı ADEM SİNCAR

Aslen Mardinli olan, Adana’da doğup büyüyen müzik ve sinema sektörünün önde gelen isimlerinden Adem Sincar, başarı grafiğini sürekli yükselterek, dikkatleri üzerine çekiyor.
    1985 yılında Adana’da doğan Adem Sincar, ilk, orta ve liseyi Adana’da okudu. Üniversite eğitimini radyo televizyon okuyarak tamamlayan Adem Sincar, “Sinema, film, dizi, müzik sektörüne genç yaşta atıldım. İlk olarak 2010 yılında Adana ve Batman’da Role Müzik Yapım Şirketi’ni kurduk” diyerek, müzik dünyasında ses getiren projelere imza atarak, kendisinden çokça bahsettirmeyi başaran bir isim olmuş.   Kendisine ait “Daye” isimli albümünün startını 2014 yılında veren Adem Sincar,  aralıksız dört albümü daha piyasaya sürerek, yıldızını parlatmış. İkinci albümü İlahi olan Adem Sincar’ın, diğer iki albümü ise 15 Temmuz’un anısına “Şehitler Ölmez” albümü ile ilgi toplamıştır. Müzik dünyasında 600 eserden fazla söz bestesi kendisine ait olarak sektöre kazandırdığını ifade eden Adem Sincar, başarılarına yurtiçi ve yurtdışında konser etkinlikleri ile devam ederek bir çok kurumdan, “Yılın Söz ve Beste Yazarı” olarak ödüller almıştır.     2015-16 yıllarında bir çok Tv ve radyo programlarına konuk olan Adem Sincar, kendisi de bir çok programlar yaparak bu alanda da başarılı işlere imza attı. “Adem Sincar ile Müzik Keyfi”, “Adem Sincar ile Güne Merhaba” ve buna benzer sabah programları ile gündemde kalan Adem Sincar, bu alandaki başarılarından dolayı MÜZSAN Federasyonu tarafından, Adana MÜZSAN Federasyonu İl Başkanlığı’na seçilmiştir. Küçük yaşta sinema ve beyaz perdeye merak salan Adem Sincar’ın, başarmak istedikleri arasında oyunculuk hayalleri ağır basınca, ilk deneyimini de “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde “Abidin” karakteri ile yaşamış.     BAŞARILARI ÖDÜLLERLE TAÇLANDIRILDI 2018 yılında amcası Zeki Sincar ile bir araya gelerek ortak yapım olarak Adana komedisi olan “Bahtsız Bedri” isimli komedi film ile ilk projelerini çektiklerini ifade eden Abidin Sincar, amcası Zeki Sincar ile birlikte sinema, film, müzik ve dizi projeleriyle başarı grafiğini sürekli yükselterek, uluslararası ödüllerle başarılarını taçlandırdılar.   Film sektöründe ilerleyişini sürdüren Adem Sincar, “Arayış” adlı dizi, “Cebarruh” isimli korku filmi ve “Şeytanın Öfkesi” filmi gibi bir çok projeye imza atıp, çektikleri reklam filmleri ile de ilerleyişine devam etmiştir. Daha sonra, aynı zamanda amcası ve ortağı olan Zeki Sincar Şirketleri adına büyük bir atılım yaparak tarihe damga vuracak “Kirve” adlı belgesel film çekerek Türkiye’yi dünyada temsil eden Zeki Sincar da, yaptığı başarılı çalışmalarla bir çok ödüle layık görülmüştür.     Müzik ve sinema sektörüne verdiği hizmetlerle adından sık sık söz ettiren Adem Sincar, sinema ve müzik sektöründe hayallerini elde etmek isteyenler için bir çok oyunculuk okulları açmıştır. Önümüzdeki dönemde de ses getirecek bir çok projeyi hayata geçirecek atılımlar yapacaklarını ifade eden Sincar, “Bizi takip etmeye devam edin” dedi.
Aslen Mardinli olan, Adana’da doğup büyüyen müzik ve sinema sektörünün önde gelen isimlerinden Adem Sincar, başarı grafiğini sürekli yükselterek, dikkatleri üzerine çekiyor.
 

 

1985 yılında Adana’da doğan Adem Sincar, ilk, orta ve liseyi Adana’da okudu. Üniversite eğitimini radyo televizyon okuyarak tamamlayan Adem Sincar, “Sinema, film, dizi, müzik sektörüne genç yaşta atıldım. İlk olarak 2010 yılında Adana ve Batman’da Role Müzik Yapım Şirketi’ni kurduk” diyerek, müzik dünyasında ses getiren projelere imza atarak, kendisinden çokça bahsettirmeyi başaran bir isim olmuş.

 

Kendisine ait “Daye” isimli albümünün startını 2014 yılında veren Adem Sincar,  aralıksız dört albümü daha piyasaya sürerek, yıldızını parlatmış. İkinci albümü İlahi olan Adem Sincar’ın, diğer iki albümü ise 15 Temmuz’un anısına “Şehitler Ölmez” albümü ile ilgi toplamıştır. Müzik dünyasında 600 eserden fazla söz bestesi kendisine ait olarak sektöre kazandırdığını ifade eden Adem Sincar, başarılarına yurtiçi ve yurtdışında konser etkinlikleri ile devam ederek bir çok kurumdan, “Yılın Söz ve Beste Yazarı” olarak ödüller almıştır.

 

 

2015-16 yıllarında bir çok Tv ve radyo programlarına konuk olan Adem Sincar, kendisi de bir çok programlar yaparak bu alanda da başarılı işlere imza attı. “Adem Sincar ile Müzik Keyfi”, “Adem Sincar ile Güne Merhaba” ve buna benzer sabah programları ile gündemde kalan Adem Sincar, bu alandaki başarılarından dolayı MÜZSAN Federasyonu tarafından, Adana MÜZSAN Federasyonu İl Başkanlığı’na seçilmiştir. Küçük yaşta sinema ve beyaz perdeye merak salan Adem Sincar’ın, başarmak istedikleri arasında oyunculuk hayalleri ağır basınca, ilk deneyimini de “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde “Abidin” karakteri ile yaşamış.

 

 

BAŞARILARI ÖDÜLLERLE TAÇLANDIRILDI

2018 yılında amcası Zeki Sincar ile bir araya gelerek ortak yapım olarak Adana komedisi olan “Bahtsız Bedri” isimli komedi film ile ilk projelerini çektiklerini ifade eden Abidin Sincar, amcası Zeki Sincar ile birlikte sinema, film, müzik ve dizi projeleriyle başarı grafiğini sürekli yükselterek, uluslararası ödüllerle başarılarını taçlandırdılar.

 

Film sektöründe ilerleyişini sürdüren Adem Sincar, “Arayış” adlı dizi, “Cebarruh” isimli korku filmi ve “Şeytanın Öfkesi” filmi gibi bir çok projeye imza atıp, çektikleri reklam filmleri ile de ilerleyişine devam etmiştir. Daha sonra, aynı zamanda amcası ve ortağı olan Zeki Sincar Şirketleri adına büyük bir atılım yaparak tarihe damga vuracak “Kirve” adlı belgesel film çekerek Türkiye’yi dünyada temsil eden Zeki Sincar da, yaptığı başarılı çalışmalarla bir çok ödüle layık görülmüştür.

 

 

Müzik ve sinema sektörüne verdiği hizmetlerle adından sık sık söz ettiren Adem Sincar, sinema ve müzik sektöründe hayallerini elde etmek isteyenler için bir çok oyunculuk okulları açmıştır. Önümüzdeki dönemde de ses getirecek bir çok projeyi hayata geçirecek atılımlar yapacaklarını ifade eden Sincar, “Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.