oğlunun mezarının başından ayrılamadı

MAGAZİN 18.04.2020 - 11:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2361+ kez okundu.
 

oğlunun mezarının başından ayrılamadı

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören oğlunu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Ebru Şallı'nın mezar başına oturup hüngür hüngür ağladığı fotoğraf karesi yürekleri dağladı. Cenaze töreninde acıdan ayakta duramayan Ebru Şallı'yı eşi Uğur Akkuş ve eski eşi Harun Tan, bir an olsun yalnız bırakmayarak destek oldu. Oğlunun mezarının başından ayrılmak istemeyen Şallı, eşinin yardımıyla aracına bindirildi. "PONÇİK SEN BENİMLESİN" Ebru Şallı'nın oğlunun mezar taşındaki detay ise görenleri derinden sarstı. Şallı, oğlunun mezar taşına kalpler çizerken, "Ponçik sen benimlesin" yazdırdı.

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören oğlunu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Ebru Şallı'nın mezar başına oturup hüngür hüngür ağladığı fotoğraf karesi yürekleri dağladı.

Cenaze töreninde acıdan ayakta duramayan Ebru Şallı'yı eşi Uğur Akkuş ve eski eşi Harun Tan, bir an olsun yalnız bırakmayarak destek oldu. Oğlunun mezarının başından ayrılmak istemeyen Şallı, eşinin yardımıyla aracına bindirildi.

"PONÇİK SEN BENİMLESİN"

Ebru Şallı'nın oğlunun mezar taşındaki detay ise görenleri derinden sarstı. Şallı, oğlunun mezar taşına kalpler çizerken, "Ponçik sen benimlesin" yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.