PANDEMİ HAVUZU!

GÜNDEM 28.04.2021 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1960+ kez okundu.
 

PANDEMİ HAVUZU!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Covid-19’un arttığı bu günlerde portatif havuz kiralama ihalesi yapması şaşkınlıkla karşılanıyor.
  Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınından dolayı özel havuzlar bile kepenk kapatırken, portatif havuz kiralayacak.  ÇOCUKLARI SERİNLETMEK İSTİYORLAR Büyükşehir Belediyesi, pandemi kaynaklı ölümlerin her geçen gün arttığı ve bu sebeple tam kapanma kararı alınan ülkemizde, salgını artırma riski olan portatif havuzlarla çocukları yaz aylarında serinletmeye hazırlanıyor. Maske-mesafe ve hijyen kurallarıyla bile bulaş riski olan hastalığa bu yöntemle davetiye çıkarıldığı ileri sürülüyor.  VİRÜSÜ ARTIRMA RİSKİ VAR  Belediyenin, 10 adet portatif eğitim havuzu kiralanması ile ekip ve ekipmanların teminine yönelik ihale 21 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. İhaleyi kazanan firmanın işe başlama tarihinden itibaren 75 gün içinde havuzları devreye alması isteniyor. Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19’la ilgili Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde, havuzların virüsü yaygınlaştırma riskine dikkat çekilmişti.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Covid-19’un arttığı bu günlerde portatif havuz kiralama ihalesi yapması şaşkınlıkla karşılanıyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınından dolayı özel havuzlar bile kepenk kapatırken, portatif havuz kiralayacak. 

ÇOCUKLARI SERİNLETMEK İSTİYORLAR
Büyükşehir Belediyesi, pandemi kaynaklı ölümlerin her geçen gün arttığı ve bu sebeple tam kapanma kararı alınan ülkemizde, salgını artırma riski olan portatif havuzlarla çocukları yaz aylarında serinletmeye hazırlanıyor. Maske-mesafe ve hijyen kurallarıyla bile bulaş riski olan hastalığa bu yöntemle davetiye çıkarıldığı ileri sürülüyor. 

VİRÜSÜ ARTIRMA RİSKİ VAR 
Belediyenin, 10 adet portatif eğitim havuzu kiralanması ile ekip ve ekipmanların teminine yönelik ihale 21 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. İhaleyi kazanan firmanın işe başlama tarihinden itibaren 75 gün içinde havuzları devreye alması isteniyor. Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19’la ilgili Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde, havuzların virüsü yaygınlaştırma riskine dikkat çekilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.