Polis, artık uygulama yapmadan kemer cezası yazıyor!

GÜNDEM 26.05.2021 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1652+ kez okundu.
 

Polis, artık uygulama yapmadan kemer cezası yazıyor!

Adana'da polis artık uygulama yapmadan bile "emniyet kemeri takmadın" cezası kesebiliyor.  Merkez Seyhan ilçesi D400 karayolu Kolcuoğlu kavşağında, bir genel hizmet polisi, araçta uygulama yapmadan 01..... plakalı otomobil sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle 144 lira ceza tutanağı düzenledi.  Adrese gelen cezayı alınca şaşıran sürücü, "O kavşakta polis ne uygulama yaptı, ne de bir kamera var. Kemer takmadığımı gösteren bir resim bile koymamışlar. Böyle şey olur mu" diye tepki gösterdi.

Adana'da polis artık uygulama yapmadan bile "emniyet kemeri takmadın" cezası kesebiliyor. 

Merkez Seyhan ilçesi D400 karayolu Kolcuoğlu kavşağında, bir genel hizmet polisi, araçta uygulama yapmadan 01..... plakalı otomobil sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle 144 lira ceza tutanağı düzenledi. 

Adrese gelen cezayı alınca şaşıran sürücü, "O kavşakta polis ne uygulama yaptı, ne de bir kamera var. Kemer takmadığımı gösteren bir resim bile koymamışlar. Böyle şey olur mu" diye tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.