SÖZLÜ, DENİZLİ’Yİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 28.05.2019 - 16:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2194+ kez okundu.
 

SÖZLÜ, DENİZLİ’Yİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

  Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü, kızı ile torununun gözleri önünde otomobilin içinde silahlı saldırıya uğrayan gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’yi tedavi görmekte olduğu Seyhan Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.   Sözlü, bir grup partili ile birlikte ziyaret ettiği Denizli’ye geçmiş olsun dileğinde bulunarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Saldırının olduğu ilk gün sosyal medya hesabından da Denizli’ye geçmiş olsun dilekleri ileten Sözlü, “Özgür basının kalemine tahammülsüzlük edip sorunu şiddetle çözmeye çalışanları her daim kınıyorum” dedi. Denizli ise Sözlü’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.  

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü, kızı ile torununun gözleri önünde otomobilin içinde silahlı saldırıya uğrayan gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’yi tedavi görmekte olduğu Seyhan Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

Sözlü, bir grup partili ile birlikte ziyaret ettiği Denizli’ye geçmiş olsun dileğinde bulunarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Saldırının olduğu ilk gün sosyal medya hesabından da Denizli’ye geçmiş olsun dilekleri ileten Sözlü, “Özgür basının kalemine tahammülsüzlük edip sorunu şiddetle çözmeye çalışanları her daim kınıyorum” dedi. Denizli ise Sözlü’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.