Svensson: Kötü bir sonuç aldık

SPOR 27.10.2023 - 14:05, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:05 3351+ kez okundu.
 

Svensson: Kötü bir sonuç aldık

Trendyol Süper Lig’in 9. Haftasında, deplasmanda Karagümrük’e 2-0 mağlup olan Adana Demirspor’da Konyaspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Mavi-Lacivertli oyuncu Jonas Svensson antrenman öncesi kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Karagümrük karşılaşmasının kendileri için çok kötü bir maç olduğunu söyleyen Svensson, “Kötü bir sonuç aldık. Fakat bu maçtan sonra analizlerini yaptık. Neler yaptığımızı, ne hata yaptığımızı inceledik. Bundan sonra yapabileceğimiz tek şey kendimizi geliştirip önümüzdeki ilk maç olan Konya maçından galibiyetle ayrılmak bizim için çok önemli. Karagümrük mağlubiyeti psikolojik olarak bizi etkiledi ama bu futbolda kazanabilirsiniz ve kaybedebilirsiniz de” şeklinde konuşarak burada asıl sorunun kaybetmiş olmaları olduğunu söyledi. “KONYASPOR MAÇINI DÜŞÜNMELİYİZ” Sahada iyi bir performans gösteremediklerini belirten Svensson, artık cumartesi ağırlayacakları Konyaspor maçını düşünmeleri gerektiğini ifade etti. Konyaspor maçına çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini belirten Svensson, “Bireysel performans çok önemli. Bir çok hoca ile çalıştım. Aynı zamanda Hollanda’da da futbol oynadığım için Hollanda futbol felsefesine de hakimim. Genel olarak ofansif ağırlıklı oynamak isterler. Bunun da bana uyduğunu söyleyebilirim. Tabii ki her hocanın farklı tarzı vardır” diyerek, Teknik Direktör Patrick Kluivert’in tarzının kendisine uyan tarz olduğunu kaydetti.
Trendyol Süper Lig’in 9. Haftasında, deplasmanda Karagümrük’e 2-0 mağlup olan Adana Demirspor’da Konyaspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Mavi-Lacivertli oyuncu Jonas Svensson antrenman öncesi kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Karagümrük karşılaşmasının kendileri için çok kötü bir maç olduğunu söyleyen Svensson, “Kötü bir sonuç aldık. Fakat bu maçtan sonra analizlerini yaptık. Neler yaptığımızı, ne hata yaptığımızı inceledik. Bundan sonra yapabileceğimiz tek şey kendimizi geliştirip önümüzdeki ilk maç olan Konya maçından galibiyetle ayrılmak bizim için çok önemli. Karagümrük mağlubiyeti psikolojik olarak bizi etkiledi ama bu futbolda kazanabilirsiniz ve kaybedebilirsiniz de” şeklinde konuşarak burada asıl sorunun kaybetmiş olmaları olduğunu söyledi.

“KONYASPOR MAÇINI DÜŞÜNMELİYİZ”
Sahada iyi bir performans gösteremediklerini belirten Svensson, artık cumartesi ağırlayacakları Konyaspor maçını düşünmeleri gerektiğini ifade etti. Konyaspor maçına çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini belirten Svensson, “Bireysel performans çok önemli. Bir çok hoca ile çalıştım. Aynı zamanda Hollanda’da da futbol oynadığım için Hollanda futbol felsefesine de hakimim. Genel olarak ofansif ağırlıklı oynamak isterler. Bunun da bana uyduğunu söyleyebilirim. Tabii ki her hocanın farklı tarzı vardır” diyerek, Teknik Direktör Patrick Kluivert’in tarzının kendisine uyan tarz olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.