Turuncu beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında 3 puan hesabı yapıyor

SPOR 09.01.2023 - 16:47, Güncelleme: 09.01.2023 - 16:47 2834+ kez okundu.
 

Turuncu beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında 3 puan hesabı yapıyor

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde hazırlıklarına devam eden Toros kaplanları, bu hafta deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor, ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.  Adanaspor'u, ilk yarı teknik direktörler Mustafa Kaplan, Önder Karaveli ile Eyüp Arın ve en son göreve getirilen Kemal Kılıç çalıştırdı. Turuncu beyazlılar, Teknik Direktör Kemal Kılıç gözetiminde 15 Ocak Pazar günü saat 13.30'da oynayacakları Tuzlaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.  TARAFTAR İSYAN ETTİ  Osmaniye ile oynadıkları hazırlık maçında 2-2 berabere kalan Toros kaplanları, taraftarlarının sosyal medya üzerinden adeta hışmına uğradı. Argun Avcı, 3.Lig takımını hazırlık maçında bile yenemediklerini anımsatarak, "Bu ne vizyonsuzluktur, bırakın gidin yeter artık" dsye yazdı. Ersin Yılmaz, takımın iyi oynadığını ancak sonuca gidemediğinden yakındı. Yılmaz, "Arkadaş son üç maçına gittim, rakibe top oynatmıyor ama yenemiyor, sol açık ve sağlam forvet gerek, defansa da bir takviye yeter" dedi.     ADANASPOR 3 PUANIN DERDİNE DÜŞTÜ   Teknik Direktör Kemal Kılıç, ikinci yarının ilk maçı için futbolculara sıkı antrenmanlar yaptırıyor. Deplasmandan 3 puanla Adana’ya gelme hesapları yapan turuncu beyazların, bu hesaplarının tutması halinde; iyi bir çıkış yakalayacağı belirtiliyor.  Adanaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile çıktığı ilk yarının son maçını oynadığı Samsun'da 2-1 yenilmişti.  Adanaspor'un ligde 18 maçta 18 puanı var. Turuncu beyazlıların 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyeti bulunuyor. 27 gol atan Toros kaplanları, kalelerinde 30 gol gördü, ligde de 15. sırada kendine yer buldu.  Tuzlaspor, ligde 19 puanla Adanaspor'un üstünde. Tuzla'nın 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyeti var, 21 gol atarken kalesinde 25 gol gördü.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde hazırlıklarına devam eden Toros kaplanları, bu hafta deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor, ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Adanaspor'u, ilk yarı teknik direktörler Mustafa Kaplan, Önder Karaveli ile Eyüp Arın ve en son göreve getirilen Kemal Kılıç çalıştırdı. Turuncu beyazlılar, Teknik Direktör Kemal Kılıç gözetiminde 15 Ocak Pazar günü saat 13.30'da oynayacakları Tuzlaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. 


TARAFTAR İSYAN ETTİ 
Osmaniye ile oynadıkları hazırlık maçında 2-2 berabere kalan Toros kaplanları, taraftarlarının sosyal medya üzerinden adeta hışmına uğradı. Argun Avcı, 3.Lig takımını hazırlık maçında bile yenemediklerini anımsatarak, "Bu ne vizyonsuzluktur, bırakın gidin yeter artık" dsye yazdı. Ersin Yılmaz, takımın iyi oynadığını ancak sonuca gidemediğinden yakındı. Yılmaz, "Arkadaş son üç maçına gittim, rakibe top oynatmıyor ama yenemiyor, sol açık ve sağlam forvet gerek, defansa da bir takviye yeter" dedi.

 


 

ADANASPOR 3 PUANIN DERDİNE DÜŞTÜ  
Teknik Direktör Kemal Kılıç, ikinci yarının ilk maçı için futbolculara sıkı antrenmanlar yaptırıyor. Deplasmandan 3 puanla Adana’ya gelme hesapları yapan turuncu beyazların, bu hesaplarının tutması halinde; iyi bir çıkış yakalayacağı belirtiliyor.  Adanaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile çıktığı ilk yarının son maçını oynadığı Samsun'da 2-1 yenilmişti. 
Adanaspor'un ligde 18 maçta 18 puanı var. Turuncu beyazlıların 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyeti bulunuyor. 27 gol atan Toros kaplanları, kalelerinde 30 gol gördü, ligde de 15. sırada kendine yer buldu. 
Tuzlaspor, ligde 19 puanla Adanaspor'un üstünde. Tuzla'nın 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyeti var, 21 gol atarken kalesinde 25 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.