UCUBE SİSTEM GİDECEK

SİYASET 14.06.2021 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2112+ kez okundu.
 

UCUBE SİSTEM GİDECEK

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’da vatandaş ile esnafın sorunlarını dinledi.
  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’ya geldi. Akşener, ilk uğradığı Ceyhan’da vatandaşlar ile esnafın sorunlarını dinledi.  GERİ GETİRECEĞİZ  Akşener, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi geri getireceklerini belirterek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Akşener, “Ülkemizi sürüklediğiniz ucube sistem için Adana’dan yükselen bu sesi iyi dinleyin Sayın Erdoğan” dedi.  ELİMDE KALAN 720 LİRA! Akşener’in paylaştığı görüntülerdeki vatandaş bakın neler söyledi: “Bir sistem getirdiler başımıza. Uçacağız dediler ancak uçurumdan uçtuk. Emekliler borçlu intihar ediyor. Polis memurları intihar ediyor. Devlet memuru emeklisiyim. Elime 3 bin liradan geçen krediler kesildikten sonra 720 lira. O kadar çok zor durumdayım ki!” ÖNÜMÜZE SANDIK GELMESİ LAZIM  “Biz uçtuk, onlar 3 maaş alıyor, 4 maaş alıyor, 70 bin lira maaş alıyor. Kendilerine her şeyi hak kabul ediyorlar. Biz yaptık oldu diyorlar. Onlar uçsunlar gitsinler. Çiftçimizin hali perişan, hayvan besleyenler hayvanlarını satıyor. Bizim halimiz ne olacak? Önümüze bir an önce sandık gelmesi lazım. O sandık geldiğinde bu ülke o zaman Kurtuluş Savaşı Mücadelesi verecek.” HERKES RAHAT BİR HAYAT SÜRECEK  Akşener, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi geri getireceklerini belirterek, bunun için söz verdi. Esnafın, çiftçinin, emeklinin ve öğrencilerin rahat bir hayat sürmeleri için gereken düzenlemeleri yapacaklarını kaydeden Akşener, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Türkiyesinde herkes eşit haklara ve dağılıma sahip olacak” dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’da vatandaş ile esnafın sorunlarını dinledi.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’ya geldi. Akşener, ilk uğradığı Ceyhan’da vatandaşlar ile esnafın sorunlarını dinledi. 
GERİ GETİRECEĞİZ 
Akşener, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi geri getireceklerini belirterek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Akşener, “Ülkemizi sürüklediğiniz ucube sistem için Adana’dan yükselen bu sesi iyi dinleyin Sayın Erdoğan” dedi. 
ELİMDE KALAN 720 LİRA!
Akşener’in paylaştığı görüntülerdeki vatandaş bakın neler söyledi: “Bir sistem getirdiler başımıza. Uçacağız dediler ancak uçurumdan uçtuk. Emekliler borçlu intihar ediyor. Polis memurları intihar ediyor. Devlet memuru emeklisiyim. Elime 3 bin liradan geçen krediler kesildikten sonra 720 lira. O kadar çok zor durumdayım ki!”
ÖNÜMÜZE SANDIK GELMESİ LAZIM 
“Biz uçtuk, onlar 3 maaş alıyor, 4 maaş alıyor, 70 bin lira maaş alıyor. Kendilerine her şeyi hak kabul ediyorlar. Biz yaptık oldu diyorlar. Onlar uçsunlar gitsinler. Çiftçimizin hali perişan, hayvan besleyenler hayvanlarını satıyor. Bizim halimiz ne olacak? Önümüze bir an önce sandık gelmesi lazım. O sandık geldiğinde bu ülke o zaman Kurtuluş Savaşı Mücadelesi verecek.”
HERKES RAHAT BİR HAYAT SÜRECEK 
Akşener, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi geri getireceklerini belirterek, bunun için söz verdi. Esnafın, çiftçinin, emeklinin ve öğrencilerin rahat bir hayat sürmeleri için gereken düzenlemeleri yapacaklarını kaydeden Akşener, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Türkiyesinde herkes eşit haklara ve dağılıma sahip olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.