EĞİTİM 02.06.2021 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2693+ kez okundu.
 

Ayfer Doğruol İlköğretim Okulu’nda öğrencileri okumaya özendirmek için başlatılan yarışmanın kazananları belli oldu.
Okul Müdürü Mustafa Genç ve Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Tıraş, 1-K Sınıfı Öğretmeni Hacer Toklu ile birlikte, “Bir Kitap Oku, Bir İl Boya Yarışması”nda  dereceye giren öğrenciler Tuanna Özkarakoyuncu, Ömer Bayrak ile Hira Homurlu’ya madalya ile saat hediye etti. Okul Müdürü Mustafa Genç, öğrencileri okumaya özendirmek için düzenledikleri etkinliğin amacına ulaşmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Yapılan araştırmaların küçük yaşlardan itibaren okumaya özendirilen çocukların anlama kabiliyetlerinin daha geliştiğini ortaya çıkardığını aktaran Genç, “Okuma konusunda bizlere destek veren anne ve babalara da teşekkür ederiz. Sürekli okumaları çocuklarımızın gelecekleri açısından çok önemli” dedi.
Ayfer Doğruol İlköğretim Okulu’nda öğrencileri okumaya özendirmek için başlatılan yarışmanın kazananları belli oldu.

Okul Müdürü Mustafa Genç ve Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Tıraş, 1-K Sınıfı Öğretmeni Hacer Toklu ile birlikte, “Bir Kitap Oku, Bir İl Boya Yarışması”nda  dereceye giren öğrenciler Tuanna Özkarakoyuncu, Ömer Bayrak ile Hira Homurlu’ya madalya ile saat hediye etti.

Okul Müdürü Mustafa Genç, öğrencileri okumaya özendirmek için düzenledikleri etkinliğin amacına ulaşmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Yapılan araştırmaların küçük yaşlardan itibaren okumaya özendirilen çocukların anlama kabiliyetlerinin daha geliştiğini ortaya çıkardığını aktaran Genç, “Okuma konusunda bizlere destek veren anne ve babalara da teşekkür ederiz. Sürekli okumaları çocuklarımızın gelecekleri açısından çok önemli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.