Adana'da Ülkücü camianın acı kaybı!

GÜNDEM 29.04.2021 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2139+ kez okundu.
 

Adana'da Ülkücü camianın acı kaybı!

TÜRKAV Adana Şube Başkanı Sefa Özer, Covid-19 virüsüne yenik düştü. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Merhum Sefa Özer, Adana'mızda çok sevilen bir isimdi. Ülkücü-Milliyetçi camia değerli bir evladını kaybetti. Acımız büyük." dedi.
  ADANA - Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı  (TÜRKAV) Adana Şube Başkanı Sefa Özer, Covid -19 virüsüne karşı verdiği mücadeleden yenik çıkarak hayatını kaybetti.  Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı (TÜRKAV) Adana Şube Başkanı Sefa Özer'in hayatını kaybettiğini bildirdi. Avcı'nın verdiği bilgilere göre, Covid-19 virüsüne yakalanan Sefa Özer, bir süredir hastanede yoğun bakım altında tutuluyordu. Özer, bu gece tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başkan Avcı, "Merhum Sefa Özer, Adana'mızda çok sevilen bir isimdi. Ülkücü-Milliyetçi camia değerli bir evladını kaybetti. Acımız, üzüntümüz büyük. Allah rahmet eylesin, camiamızın başı sağolsun." dedi.  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sefa Özer'in cenazesinin Ceyhan'da bugün Asri Mezarlıkta pandemi kurallarına göre defnedileceğini bildirdi. 
TÜRKAV Adana Şube Başkanı Sefa Özer, Covid-19 virüsüne yenik düştü. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Merhum Sefa Özer, Adana'mızda çok sevilen bir isimdi. Ülkücü-Milliyetçi camia değerli bir evladını kaybetti. Acımız büyük." dedi.

 

ADANA - Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı  (TÜRKAV) Adana Şube Başkanı Sefa Özer, Covid -19 virüsüne karşı verdiği mücadeleden yenik çıkarak hayatını kaybetti. 

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı (TÜRKAV) Adana Şube Başkanı Sefa Özer'in hayatını kaybettiğini bildirdi. Avcı'nın verdiği bilgilere göre, Covid-19 virüsüne yakalanan Sefa Özer, bir süredir hastanede yoğun bakım altında tutuluyordu. Özer, bu gece tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başkan Avcı, "Merhum Sefa Özer, Adana'mızda çok sevilen bir isimdi. Ülkücü-Milliyetçi camia değerli bir evladını kaybetti. Acımız, üzüntümüz büyük. Allah rahmet eylesin, camiamızın başı sağolsun." dedi. 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sefa Özer'in cenazesinin Ceyhan'da bugün Asri Mezarlıkta pandemi kurallarına göre defnedileceğini bildirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.