ADANASPOR'A ORTA SAHA TAKVİYESİ!

SPOR 08.09.2021 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1443+ kez okundu.
 

ADANASPOR'A ORTA SAHA TAKVİYESİ!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Monaco’nun Fas asıllı yıldız orta saha oyuncusu Youssef Ait Bennasser ile iki yıllığına anlaştı.
Adanaspor Başkanvekili Furkan Akgül, Bennasser ile iki yıllık sözleşme imzaladı.  Turuncu beyazlılar, daha önce de orta saha oyuncusu Cem Özdemir’i 2 yıllığına renklerine bağlamıştı.  Bu arada, turuncu beyazlılar Menemen maçına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Adanaspor'un ligdeki 3 karşılaşmada 2 beraberlik bir mağlubiyeti bulunuyor.  Bu arada, Adanaspor'un Cumartesi günü saat 20.00’de Menemenspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Güney Batı 60 lira, 118. Blok 50 lira, Maraton 40 lira, Arjantin Köşe 25 lira.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Monaco’nun Fas asıllı yıldız orta saha oyuncusu Youssef Ait Bennasser ile iki yıllığına anlaştı.

Adanaspor Başkanvekili Furkan Akgül, Bennasser ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 

Turuncu beyazlılar, daha önce de orta saha oyuncusu Cem Özdemir’i 2 yıllığına renklerine bağlamıştı. 

Bu arada, turuncu beyazlılar Menemen maçına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Adanaspor'un ligdeki 3 karşılaşmada 2 beraberlik bir mağlubiyeti bulunuyor. 

Bu arada, Adanaspor'un Cumartesi günü saat 20.00’de Menemenspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Güney Batı 60 lira, 118. Blok 50 lira, Maraton 40 lira, Arjantin Köşe 25 lira.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.