Ambalaj atıkları toplama, taşınması ve değerlendirilmesi hakkının kiralama ihalesi yapılacaktır

GÜNDEM 12.01.2022 - 11:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1399+ kez okundu.
 

Ambalaj atıkları toplama, taşınması ve değerlendirilmesi hakkının kiralama ihalesi yapılacaktır

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Karaisalı Belediyesi hizmet sınırları içinde ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması taşınması ve değerlendirilmesi hakkının kiraya verilmesi işi kapalı teklif usulü ile kiralanacaktır. İhale 31/01/2022 Pazartesi günü saat 11.00’da Belediye Encümen toplantı salonunda sırasıyla yapılacaktır.   Detaylı bilgi için tıklayınız: https://www.ilan.gov.tr/ilan/916004/ihale-duyurulari/kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi/ambalaj-atiklari-toplama-tasinmasi-ve-degerlendirilmesi-hakkinin-kiralama-ihalesi-yapilacaktir

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Karaisalı Belediyesi hizmet sınırları içinde ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması taşınması ve değerlendirilmesi hakkının kiraya verilmesi işi kapalı teklif usulü ile kiralanacaktır.

İhale 31/01/2022 Pazartesi günü saat 11.00’da Belediye Encümen toplantı salonunda sırasıyla yapılacaktır.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/916004/ihale-duyurulari/kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi/ambalaj-atiklari-toplama-tasinmasi-ve-degerlendirilmesi-hakkinin-kiralama-ihalesi-yapilacaktir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.