ASKİ RÖGAR TEMİZLEDİ EVLERİ KİRLETTİ!

GÜNDEM 30.06.2021 - 11:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1959+ kez okundu.
 

ASKİ RÖGAR TEMİZLEDİ EVLERİ KİRLETTİ!

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, rögar temizliği yaptıkları sırada evleri pislik içinde bıraktı.
Olay merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt mahallesi 70282 sokakta yaşandı. Ekipler, tıkanan rögarları açmak için çalışma başlattı. Basınçlı temizleme işlemi sırasında sokaktaki 5 numaralı evin birinci katının girişi ve banyo kısmı kirli su altında kaldı. Ev sakinleri, “Bu nasıl bir temizlik, bir yerde çalışma yaparken evlerimiz pislik içinde kaldı. ASKİ bunun hesabını vermeli. Evimize giremiyoruz” diyerek tepki gösterdi. ASKİ’nin evleri pislik içinde bırakan çalışmaya nasıl cevap vereceği merak ediliyor.
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, rögar temizliği yaptıkları sırada evleri pislik içinde bıraktı.

Olay merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt mahallesi 70282 sokakta yaşandı. Ekipler, tıkanan rögarları açmak için çalışma başlattı. Basınçlı temizleme işlemi sırasında sokaktaki 5 numaralı evin birinci katının girişi ve banyo kısmı kirli su altında kaldı. Ev sakinleri, “Bu nasıl bir temizlik, bir yerde çalışma yaparken evlerimiz pislik içinde kaldı. ASKİ bunun hesabını vermeli. Evimize giremiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

ASKİ’nin evleri pislik içinde bırakan çalışmaya nasıl cevap vereceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.