Aybaba: Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacağız

SPOR 12.08.2021 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2547+ kez okundu.
 

Aybaba: Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacağız

Süper Lig’in yeni takımı Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Samet Aybaba, yeni transferler ve takıma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bolu kampının ardından çalışmalarına evinde devam eden mavi lacivertliler, güç depolama ve teknik taktik çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergilediği gözlenen Adana Demirspor, Süper Lig için iyi sinyaller veriyor.     Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sheraton Oteli’nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk maçına ciddi hazırlık yaptıklarını bildirdi. Aybaba, Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın istedikleri mevkilere yönelik futbolcuları transfer ettiğini ifade ederek, takımda eksikliklerin tamamlanması için ellerinden geleni yaptıklarını anlattı.  Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İtalya 2. Ligi’nden gelen ve son 5 yıllık performansı düşük olan Balotelli için “Büyük bir marka. Adana Demirspor’a ihtiyacı var. Bu şansı iyi kullanırsa o da, biz de mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.  Yeni transfer arayışlarının devam ettiğini anlatan başarılı çalıştırıcı, kimlerle yolların ayrılacağına ileriki günlerde karar verileceğini bildirdi. Takımda sorunlu oyuncular  olduğunu anımsatan Aybaba, ancak oyuncuların saha içi katkılarının önemli olduğunu dile getirdi.  Başarılı çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin kaliteli bir kadro kurduğunu anımsatarak, farklı bir sistem denemelerini ise sürdürdüklerini bildirdi.  Adana Demirspor’un çok başarılı hazırlık maçları oynadığına değinen Aybaba, sakatlık yaşanmadığını Fenerbahçe karşılaşmasına da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Aybaba, taraftar kısıtlamasının futbolun keyfini kaçırdığına dikkat çekerek, “Pandemi süreci yaşıyoruz. Nasıl yorumlayabileceğimizi bilmediğimiz bir konu. Ancak bu durumdan en çok etkilenen takım biz olacağız” dedi.  Mavi lacivertliler 15 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe'yi Yeni Adana Stadyumu'nda ağırlayacak.
Süper Lig’in yeni takımı Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Samet Aybaba, yeni transferler ve takıma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bolu kampının ardından çalışmalarına evinde devam eden mavi lacivertliler, güç depolama ve teknik taktik çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergilediği gözlenen Adana Demirspor, Süper Lig için iyi sinyaller veriyor.  

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sheraton Oteli’nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk maçına ciddi hazırlık yaptıklarını bildirdi. Aybaba, Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın istedikleri mevkilere yönelik futbolcuları transfer ettiğini ifade ederek, takımda eksikliklerin tamamlanması için ellerinden geleni yaptıklarını anlattı. 


Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İtalya 2. Ligi’nden gelen ve son 5 yıllık performansı düşük olan Balotelli için “Büyük bir marka. Adana Demirspor’a ihtiyacı var. Bu şansı iyi kullanırsa o da, biz de mutlu oluruz” ifadelerini kullandı. 

Yeni transfer arayışlarının devam ettiğini anlatan başarılı çalıştırıcı, kimlerle yolların ayrılacağına ileriki günlerde karar verileceğini bildirdi. Takımda sorunlu oyuncular  olduğunu anımsatan Aybaba, ancak oyuncuların saha içi katkılarının önemli olduğunu dile getirdi. 
Başarılı çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin kaliteli bir kadro kurduğunu anımsatarak, farklı bir sistem denemelerini ise sürdürdüklerini bildirdi.  Adana Demirspor’un çok başarılı hazırlık maçları oynadığına değinen Aybaba, sakatlık yaşanmadığını Fenerbahçe karşılaşmasına da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Aybaba, taraftar kısıtlamasının futbolun keyfini kaçırdığına dikkat çekerek, “Pandemi süreci yaşıyoruz. Nasıl yorumlayabileceğimizi bilmediğimiz bir konu. Ancak bu durumdan en çok etkilenen takım biz olacağız” dedi. 
Mavi lacivertliler 15 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe'yi Yeni Adana Stadyumu'nda ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.