BANKA KESENİN AĞZINI AÇTI!

EKONOMİ 21.05.2021 - 16:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1751+ kez okundu.
 

BANKA KESENİN AĞZINI AÇTI!

Yüreğir Belediyesi’nde memur ve sözleşmeli personele 4 bin 100 lira, şirket çalışanlarına 3 bin 600 lira promosyon ödemesi yapılacak.
  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, en yüksek maaş promosyon ödemesinin Yüreğir Belediyesi’nde yapılacağını müjdeledi.  Başkan Kocaispir, sosyal medya hesabından, “Belediyemizin emekçilerine, adanmışlık duygusu ile hizmet eden mesai arkadaşlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Değerli emekçi kardeşlerim, yol arkadaşlarım, belediyemiz yine bir ilke imza atıyor. En yüksek maaş promosyon ödemesi Yüreğir Belediyesi’nde yapılacak. Memur ve sözleşmeli personelimize 4100 TL, şirketimizde çalışan kardeşlerimize 3600 TL ödenecek” diye yazdı.  Kocaispir, ödemelerin 15 ila 30 Haziran tarihleri arasında çalışanların hesaplarına yatmış olacağını belirterek, “Yüreğir Belediyesi’ndeki her bir işçimizin, memurumuzun evine götürdüğü maaşında kutsal alın teri ve emek var. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Yüreğir Belediyesi’nde memur ve sözleşmeli personele 4 bin 100 lira, şirket çalışanlarına 3 bin 600 lira promosyon ödemesi yapılacak.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, en yüksek maaş promosyon ödemesinin Yüreğir Belediyesi’nde yapılacağını müjdeledi. 

Başkan Kocaispir, sosyal medya hesabından, “Belediyemizin emekçilerine, adanmışlık duygusu ile hizmet eden mesai arkadaşlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Değerli emekçi kardeşlerim, yol arkadaşlarım, belediyemiz yine bir
ilke imza atıyor. En yüksek maaş promosyon ödemesi Yüreğir
Belediyesi’nde yapılacak. Memur ve sözleşmeli personelimize 4100 TL,
şirketimizde çalışan kardeşlerimize 3600 TL ödenecek” diye yazdı. 
Kocaispir, ödemelerin 15 ila 30 Haziran tarihleri arasında çalışanların hesaplarına yatmış olacağını belirterek, “Yüreğir Belediyesi’ndeki her bir işçimizin, memurumuzun evine götürdüğü maaşında kutsal alın teri ve emek var. Hayırlı uğurlu
olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.