Başkan Özgan Kırsal mahallerdeki gezileri sürdürüyor

GÜNDEM 22.06.2021 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2467+ kez okundu.
 

Başkan Özgan Kırsal mahallerdeki gezileri sürdürüyor

  Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, beraberinde Saadet Partisi ilçe Başkanı Muammer Özçelik, Belediye Meclis üyesi Mustafa Soner Uzun , başkan yardımcısı Ruhi Gül ve birim müdürleri ile birlikte Durmuşlu, Gedikli, Karabucak, Mahyalar, Minnetli, Şerifli mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek mahallerin sorunlarını, yapılan ve yapılacak hizmetler noktasında bilgiler verdiler. Kozan Belediyesi’nin kırsal mahallere yapacağı parke taşı döşeme işi ile ilgili ihale yapıldığını belirterek ihtiyaç olan yollara parke taşı döşeneceği müjdesini veren Başkan Özgan ; “ Kozan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışıyoruz.”dedi. Başkan Özgan ve beraberindekiler daha sonra Tapan Uğulubağ, Paşalı, İncirci mahallerinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Özgan Kozanlı Halk ozanı Aşık Hacı Karakılçık’ı da Tokmanaklı mahallesinde ki evinde ziyaret ederek Karakılçık’ın sazı ile söylediği türkülerinden dinledi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, beraberinde Saadet Partisi ilçe Başkanı Muammer Özçelik, Belediye Meclis üyesi Mustafa Soner Uzun , başkan yardımcısı Ruhi Gül ve birim müdürleri ile birlikte Durmuşlu, Gedikli, Karabucak, Mahyalar, Minnetli, Şerifli mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek mahallerin sorunlarını, yapılan ve yapılacak hizmetler noktasında bilgiler verdiler.

Kozan Belediyesi’nin kırsal mahallere yapacağı parke taşı döşeme işi ile ilgili ihale yapıldığını belirterek ihtiyaç olan yollara parke taşı döşeneceği müjdesini veren Başkan Özgan ; “ Kozan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

Başkan Özgan ve beraberindekiler daha sonra Tapan Uğulubağ, Paşalı, İncirci mahallerinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başkan Özgan Kozanlı Halk ozanı Aşık Hacı Karakılçık’ı da Tokmanaklı mahallesinde ki evinde ziyaret ederek Karakılçık’ın sazı ile söylediği türkülerinden dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.