BELEMEDİK’E BUTİK OTEL!

GÜNDEM 19.05.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2216+ kez okundu.
 

BELEMEDİK’E BUTİK OTEL!

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milli Parklar’dan devraldığı otele büyük konfor kattı.
  Pozantı Belediyesi’nin Milli Parklar’dan devralıp yapımını sürdürdüğü Butik Otel, yaz ayları için hazır hale getirilecek.  İÇ DEKORASYON YAPILIYOR Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik’teki Butik Otel’de incelemelerde bulundu. Otelin bahçesindeki parke taşı çalışmalarının bittiğini, istinat duvarı oluşturulduğunu anlatan Çay, iç dekorasyonla ilgili düzenlemelerin tamamlanma aşamasında olduğunu kaydetti. Çay, “Perdeler ve yataklar için siparişler verildi. Her şey hazır. Boya ve iç tadilatla ilgili düzenlemeler 10-15 güne tamamlanır” dedi.  DOĞAYLA İÇİÇE BİR OTEL  Vatandaşların konforu düşünülerek tasarlanan otelin doğayla iç içe olduğunu aktaran Çay, “Kötü bir işçilikle devraldığımız 13 odalı butik otel için belediye imkanlarını seferber ederek 500-600 bin lira dolayında harcama yaptık. Oteli konusunda uzman işçilerle çalışarak iyi bir hale getirdik” ifadelerini kullandı. Bu arada, bir takipçisi Çay’a sosyal medyada, “Pozantı’yı Davos gibi yaptınız Sayın Başkanım” yazdı.  BİZE TATİL YOK, İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ  Çay, sosyal medya hesabında ise şunları yazdı: “Bize tatil yok, hep işimizin başındayız. Bugün de Belemedik’te yapımını sürdürdüğümüz butik otelimizin Türk Hamamının kurnalarının montajı yapıldı. Isparta’dan gelen sauna ustalarımız montaj çalışmalarını sürdürüyor. Güzel hizmetlerle misafir etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milli Parklar’dan devraldığı otele büyük konfor kattı.

 

Pozantı Belediyesi’nin Milli Parklar’dan devralıp yapımını sürdürdüğü Butik Otel, yaz ayları için hazır hale getirilecek. 
İÇ DEKORASYON YAPILIYOR
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik’teki Butik Otel’de incelemelerde bulundu. Otelin bahçesindeki parke taşı çalışmalarının bittiğini, istinat duvarı oluşturulduğunu anlatan Çay, iç dekorasyonla ilgili düzenlemelerin tamamlanma aşamasında olduğunu kaydetti. Çay, “Perdeler ve yataklar için siparişler verildi. Her şey hazır. Boya ve iç tadilatla ilgili düzenlemeler 10-15 güne tamamlanır” dedi. 
DOĞAYLA İÇİÇE BİR OTEL 
Vatandaşların konforu düşünülerek tasarlanan otelin doğayla iç içe olduğunu aktaran Çay, “Kötü bir işçilikle devraldığımız 13 odalı butik otel için belediye imkanlarını seferber ederek 500-600 bin lira dolayında harcama yaptık. Oteli konusunda uzman işçilerle çalışarak iyi bir hale getirdik” ifadelerini kullandı. Bu arada, bir takipçisi Çay’a sosyal medyada, “Pozantı’yı Davos gibi yaptınız Sayın Başkanım” yazdı. 
BİZE TATİL YOK, İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ 
Çay, sosyal medya hesabında ise şunları yazdı: “Bize tatil yok, hep işimizin başındayız. Bugün de Belemedik’te yapımını sürdürdüğümüz butik otelimizin Türk Hamamının kurnalarının montajı yapıldı. Isparta’dan gelen sauna ustalarımız montaj çalışmalarını sürdürüyor. Güzel hizmetlerle misafir etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.