BİLGİLİ “İNANMAK YA DA İNANMAMAK” ADLI KİTABINI BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’E HEDİYE ETTİ

GÜNDEM 08.06.2021 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1449+ kez okundu.
 

BİLGİLİ “İNANMAK YA DA İNANMAMAK” ADLI KİTABINI BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’E HEDİYE ETTİ

  Adana Barosu mensubu ve önceki dönemler yönetim kurulu üyesi Av.Abbas Bilgili, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, bir süre önce tamamladığı  ve okuyucular tarafından ilgiyle karşılanan “İnanmak ya da İnanmamak” adlı kitabını hediye etti. Hukuk kitaplarının aksine be defa felsefi konuda kitap yazdığını ifade etti. Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, kitap için teşekkür ederken, "Bu kitabınız kütüphanemde büyük keyifle yerini alacaktır. Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu. Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, yönetim kurulu üyesi Av. Timur Ortatepe, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve Siirt Barosu TBB Delegesi Tahir Yılmaz da yer aldı.

 

Adana Barosu mensubu ve önceki dönemler yönetim kurulu üyesi Av.Abbas Bilgili, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, bir süre önce tamamladığı  ve okuyucular tarafından ilgiyle karşılanan “İnanmak ya da İnanmamak” adlı kitabını hediye etti. Hukuk kitaplarının aksine be defa felsefi konuda kitap yazdığını ifade etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, kitap için teşekkür ederken, "Bu kitabınız kütüphanemde büyük keyifle yerini alacaktır. Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, yönetim kurulu üyesi Av. Timur Ortatepe, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve Siirt Barosu TBB Delegesi Tahir Yılmaz da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.