CHP'Lİ ADEM'DEN DEVA'YA ZİYARET "ERKEN SEÇİM KAÇINILMAZ"

SİYASET 02.06.2021 - 15:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1595+ kez okundu.
 

CHP'Lİ ADEM'DEN DEVA'YA ZİYARET "ERKEN SEÇİM KAÇINILMAZ"

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, DEVA Partisi Niğde İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, DEVA Partili mevkidaşı Başkan Hatice Fidan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledi. DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Hatice Fidan ise ziyaretleri için CHP'li Adem'e teşekkür etti. "TEK ADAM REJİMİ İFLAS ETTİ" Ziyaretle ilgili konuşan ve ülke meselelerinin ele alındığını belirten CHP'li Adem, "Artık ülkemizin iktidar tarafından yönetilemediği, halkın ekonomik kriz altında ezildiği, köylünün, çiftçinin, memurun, esnafın artık geçinemez hale geldiği, artık erken bir seçimin kaçınalmaz olduğu ve bir an önce yapılması gerektiği, tek adam rejiminin iflas ettiği, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçmenin artık kaçınılmaz olduğu üzerine fikir birliğine vardık." ifadelerini kullandı.



CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, DEVA Partisi Niğde İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, DEVA Partili mevkidaşı Başkan Hatice Fidan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledi. DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Hatice Fidan ise ziyaretleri için CHP'li Adem'e teşekkür etti.

"TEK ADAM REJİMİ İFLAS ETTİ"

Ziyaretle ilgili konuşan ve ülke meselelerinin ele alındığını belirten CHP'li Adem, "Artık ülkemizin iktidar tarafından yönetilemediği, halkın ekonomik kriz altında ezildiği, köylünün, çiftçinin, memurun, esnafın artık geçinemez hale geldiği, artık erken bir seçimin kaçınalmaz olduğu ve bir an önce yapılması gerektiği, tek adam rejiminin iflas ettiği, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçmenin artık kaçınılmaz olduğu üzerine fikir birliğine vardık." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.