CHP SAİMBEYLİ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

GÜNDEM 19.11.2021 - 19:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2846+ kez okundu.
 

CHP SAİMBEYLİ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan görevden alındı.
İlçe başkanının görevden alınmasında Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Toros ile Hacı Karaaslan'ın etkili olduğu belirtiliyor.  Bu arada, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi imzasıyla yapılan "görevden alma" yazısında, Toros ve Karaaslan'ın hazırladıkları raporun yönetim kurulunca görüşülerek parti tüzüğünün 18 ve 24. maddeleri gereğince ilçe başkanı ve yönetim kurulunun görevden alınmasına oy birliği ile karar verildiği bildiriliyor.  Bu arada Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan'ın görevden alınmasına da CHP tabarından da büyük tepki geldi. Sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlarda özetle şöyle denildi: "Ülke yangın yeri. Yaşam pahalılığı,yoksulluk, işsizlik,geçim sorunu altında milyonlar eziliyor.Tek adamın belirleyiciliğinin ülkeyi getirdiği nokta ortada. Hepimiz bu gerçeklikleri biliyoruz. Adana özeline gelince, sandıkta delegasyonun güvenini alarak seçilen, ilçesinde partisinin oyunu arttırmak için özverili çalışma yürüten, parti içinde kimi kesimleri bu yönleriyle rahatsız eden, on beş ilçemizde tek kadın başkan olan Saimbeyli CHP İlçe Başkanımız Emel Doğan’ın görevden alınmasını doğru bulmuyorum , eleştiriyorum. Haksız ve yerinde olmayan bir karar olarak nitelendiriyorum. Seçim atmosferine girilen bir ortamda, birbirimize daha da gereksinim duyarken, yine parti içi hesaplarla hareket edilerek,verilen emekleri yok sayarak alınmış olan kararın partimizi büyütmeyeceği, yeni bölünmelere yol açacağı düşüncesindeyim"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan görevden alındı.

İlçe başkanının görevden alınmasında Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Toros ile Hacı Karaaslan'ın etkili olduğu belirtiliyor. 

Bu arada, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi imzasıyla yapılan "görevden alma" yazısında, Toros ve Karaaslan'ın hazırladıkları raporun yönetim kurulunca görüşülerek parti tüzüğünün 18 ve 24. maddeleri gereğince ilçe başkanı ve yönetim kurulunun görevden alınmasına oy birliği ile karar verildiği bildiriliyor. 

Bu arada Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan'ın görevden alınmasına da CHP tabarından da büyük tepki geldi. Sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlarda özetle şöyle denildi: "Ülke yangın yeri. Yaşam pahalılığı,yoksulluk, işsizlik,geçim sorunu altında milyonlar eziliyor.Tek adamın belirleyiciliğinin ülkeyi getirdiği nokta ortada. Hepimiz bu gerçeklikleri biliyoruz. Adana özeline gelince, sandıkta delegasyonun güvenini alarak seçilen, ilçesinde partisinin oyunu arttırmak için özverili çalışma yürüten, parti içinde kimi kesimleri bu yönleriyle rahatsız eden, on beş ilçemizde tek kadın başkan olan Saimbeyli CHP İlçe Başkanımız Emel Doğan’ın görevden alınmasını doğru bulmuyorum , eleştiriyorum. Haksız ve yerinde olmayan bir karar olarak nitelendiriyorum. Seçim atmosferine girilen bir ortamda, birbirimize daha da gereksinim duyarken, yine parti içi hesaplarla hareket edilerek,verilen emekleri yok sayarak alınmış olan kararın partimizi büyütmeyeceği, yeni bölünmelere yol açacağı düşüncesindeyim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.