DEVA’dan Türktekin’e ziyaret

SİYASET 12.03.2021 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2470+ kez okundu.
 

DEVA’dan Türktekin’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Adana İl Başkan Yardımcısı Şenel Servi, kadınların toplumun her alanında bulunmalarının gerektiğini belirterek, bu sayede iş, siyaset ve sanata renk katacaklarını söyledi.  Servi, Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Fethiye Kısacık, il teşkilatından İpek Deniz, Dilek Yalçın, Tuğba Tuna, Sibel Demirci ve Seyhan ilçe teşkilatından Zeynep Kübra Oğultekin, Biran Fındık ve Fevziye Koca ile birlikte Türk Kadınlar Konseyi Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin’i Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret etti.  Servi, ülkemizde kadınların, iş, siyaset ve sanatta daha fazla yer almaları gerektiğini bildirdi. Kadınların bulundukları her topluma büyük katkı sunduklarına vurgu yapan Servi, en son yerel seçimlere göre, 20 bin 745 belediye meclis üyesinin yalnızca 2 bin 83’ünün, 1.389 belediye başkanından sadece 42’sinin, Büyükşehir belediye başkanından sadece 3’ünün, 50 bin 137 muhtarlıktan 1.071’inin 1.272 İl genel meclis üyesinin yalnızca 48’inin 3,77’sinin kadın olduğunu kaydetti. Servi, bu rakamları artıracak çalışmalar yapılmasının kaçınılmaz olduğuna değinerek, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’ın da kadın üyelerin artırılmasını istediğini anımsattı.  Türk Kadınlar Konseyi Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, siyasetten bürokrasiye her alanda, kadın sayısının artmasından mutluluk duyacaklarını belirterek, kadın sorunları karşısında hangi partide yer alırlarsa alsınlar tüm kadınları el ele görmek istediklerini bildirdi, ziyaretten mutlu olduğunu söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Adana İl Başkan Yardımcısı Şenel Servi, kadınların toplumun her alanında bulunmalarının gerektiğini belirterek, bu sayede iş, siyaset ve sanata renk katacaklarını söyledi. 

Servi, Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Fethiye Kısacık, il teşkilatından İpek Deniz, Dilek Yalçın, Tuğba Tuna, Sibel Demirci ve Seyhan ilçe teşkilatından Zeynep Kübra Oğultekin, Biran Fındık ve Fevziye Koca ile birlikte Türk Kadınlar Konseyi Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin’i Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret etti. 
Servi, ülkemizde kadınların, iş, siyaset ve sanatta daha fazla yer almaları gerektiğini bildirdi. Kadınların bulundukları her topluma büyük katkı sunduklarına vurgu yapan Servi, en son yerel seçimlere göre, 20 bin 745 belediye meclis üyesinin yalnızca 2 bin 83’ünün, 1.389 belediye başkanından sadece 42’sinin, Büyükşehir belediye başkanından sadece 3’ünün, 50 bin 137 muhtarlıktan 1.071’inin 1.272 İl genel meclis üyesinin yalnızca 48’inin 3,77’sinin kadın olduğunu kaydetti. Servi, bu rakamları artıracak çalışmalar yapılmasının kaçınılmaz olduğuna değinerek, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’ın da kadın üyelerin artırılmasını istediğini anımsattı. 
Türk Kadınlar Konseyi Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, siyasetten bürokrasiye her alanda, kadın sayısının artmasından mutluluk duyacaklarını belirterek, kadın sorunları karşısında hangi partide yer alırlarsa alsınlar tüm kadınları el ele görmek istediklerini bildirdi, ziyaretten mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.