EĞİTİM-BİR-SEN: YÜZDE 51

GÜNDEM 24.05.2021 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2542+ kez okundu.
 

EĞİTİM-BİR-SEN: YÜZDE 51

Sendikalı eğitim çalışanlarının büyük kısmı tercih etti.
  Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana Şubesi, 2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre, tüm sendikalardan daha fazla üye sayısına ulaştı. Eğitim-Bir-Sen Adana’da 7. kez yetkili sendika olmayı başardı. Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Bu başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ederim” dedi. Aktif faaliyet gösteren 46 sendika içinde en çok üyeye sahip Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, 11 bin 683 üyesi ile eğitim-öğretim ve bilim hizmetleri alanında Adana’da 7’nci kez yetkili sendika oldu. Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, sadece güvenle verilen yetkinin başarıyla sürdürülebileceği inancıyla yıl boyunca çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Sezer, “En yakın sendikadan 4 bin 35 daha fazla üyemiz var. Bu bizim için çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.  Bu sonucun sorumluluklarını artırdığını anlatan Sezer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugünden itibaren daha fazla çalışarak eğitim çalışanlarımızın yasal haklarını korumak ve artırmak için daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.  Yeni ufuklardan yeni umutlara koşmaya devam ederken bir kez daha bu vesile ile bu güne kadar üye olmamış tüm eğitim çalışanlarını sendikamıza  davet ederken, ‘Emek, ömür ve gönül verenlere’ yürekten teşekkür ediyorum."
Sendikalı eğitim çalışanlarının büyük kısmı tercih etti.

 

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana Şubesi, 2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre, tüm sendikalardan daha fazla üye sayısına ulaştı. Eğitim-Bir-Sen Adana’da 7. kez yetkili sendika olmayı başardı. Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Bu başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ederim” dedi. Aktif faaliyet gösteren 46 sendika içinde en çok üyeye sahip Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, 11 bin 683 üyesi ile eğitim-öğretim ve bilim hizmetleri alanında Adana’da 7’nci kez yetkili sendika oldu.
Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, sadece güvenle verilen yetkinin başarıyla sürdürülebileceği inancıyla yıl boyunca çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Sezer, “En yakın sendikadan 4 bin 35 daha fazla üyemiz var. Bu bizim için çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı. 
Bu sonucun sorumluluklarını artırdığını anlatan Sezer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugünden itibaren daha fazla çalışarak eğitim çalışanlarımızın yasal haklarını korumak ve artırmak için daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.  Yeni ufuklardan yeni umutlara koşmaya devam ederken bir kez daha bu vesile ile bu güne kadar üye olmamış tüm eğitim çalışanlarını sendikamıza  davet ederken, ‘Emek, ömür ve gönül verenlere’ yürekten teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.