Gökhan Gündoğdu’ya kadınlara destek ödülü

GÜNDEM 17.06.2021 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2017+ kez okundu.
 

Gökhan Gündoğdu’ya kadınlara destek ödülü

Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya Adana’daki kadın Kooperatiflerine yaptığı destek dolayısı ile Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak tarafından anlamlı ödül verildi. Gündoğdu Vakfı, evde doğal ürünler yapan yüzlerce Adanalı kadına önemli destek vermiş ve ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanına göndererek üreten kadın hareketi başlatmıştı. ZİRVE ADANA’DA YAPILDI Türkiye'de kooperatifçiliğinin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi'nin ilki Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ın katılımı ile Adana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. BAKAN YARDIMCISI TEŞEKKÜR ETTİ Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Adana’daki Kadın Kooperatiflerine katkılarından dolayı Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gündoğdu’ya Bakanlık ve kadınlar adına teşekkür edip plaket verdi. GÜNDOĞDU: DESTEĞİMİZ SÜRECEK Dr. Gökhan Gündoğdu, “Kadın Üreticilerimizi Destekliyoruz sloganıyla Vakfımızın Adana Valiliği ve İl Ticaret müdürlüğümüzün desteğiyle başlattığı projemiz ödüllendirildi. Bu ödülü Vakfımıza layık gören Ticaret Bakanlığımız ve Adana Valiligimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Benimle ödülü almaya gelen oğlum Selim'e, bu projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, projemizin destekçi ve gönüllülerine teşekkürlerimi sunarım. İyiler hep kazanacak. Kadınlarımıza desteğimiz sürecek” dedi.  

Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya Adana’daki kadın Kooperatiflerine yaptığı destek dolayısı ile Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak tarafından anlamlı ödül verildi. Gündoğdu Vakfı, evde doğal ürünler yapan yüzlerce Adanalı kadına önemli destek vermiş ve ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanına göndererek üreten kadın hareketi başlatmıştı.

ZİRVE ADANA’DA YAPILDI

Türkiye'de kooperatifçiliğinin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi'nin ilki Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ın katılımı ile Adana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

BAKAN YARDIMCISI TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Adana’daki Kadın Kooperatiflerine katkılarından dolayı Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gündoğdu’ya Bakanlık ve kadınlar adına teşekkür edip plaket verdi.

GÜNDOĞDU: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Kadın Üreticilerimizi Destekliyoruz sloganıyla Vakfımızın Adana Valiliği ve İl Ticaret müdürlüğümüzün desteğiyle başlattığı projemiz ödüllendirildi. Bu ödülü Vakfımıza layık gören Ticaret Bakanlığımız ve Adana Valiligimize sonsuz şükranlarımı sunarım.

Benimle ödülü almaya gelen oğlum Selim'e, bu projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, projemizin destekçi ve gönüllülerine teşekkürlerimi sunarım. İyiler hep kazanacak. Kadınlarımıza desteğimiz sürecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.