GÜLAÇTI: BECERİKSİZLİĞE KILIF DİKME ÇABASINDA!

GÜNDEM 20.01.2022 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2619+ kez okundu.
 

GÜLAÇTI: BECERİKSİZLİĞE KILIF DİKME ÇABASINDA!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, “Metro projemiz Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmadı” açıklaması tartışılıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açıklamalarının gerçek dışı olduğunu belirterek, zehir zemberek açıklamalarla Karalar’a yüklendi.
BORÇLANMA LİMİTİNİ AŞMIŞLAR   Gülaçtı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, metronun 2. etabının onaylanmayışının belediyenin borçlanma limitlerini aşmasından kaynaklı olduğunu bildirdi.   BU YALAN KABUL EDİLEMEZ Gülaçtı, partisinin Adana’ya milyarlarca lira yatırımla onlarca dev eser kazandırdığnı anımsatarak, “Mağdur algısı oluşturmak için ortaya atılan bu yalan kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.  RUTİN BELEDİYECİLİK BİLE YAPAMIYOR CHP'li Büyükşehir Belediyesi’nce Meclis’e getirilen tekliflerin, borçlanma talepleri de dahil Cumhur İttifakı’nca onaylandığını kaydeden Gülaçtı “Rutin belediyecilik yapamayan yönetim, beceriksizliğe kılıf dikme çabasında” dedi.  ADANA’NIN ÖNÜNÜ KESEN BİRİ VARSA… Gülaçtı, şöyle dedi: “Adana'nın önünü kesen biri varsa bu CHP'li Karalar'ın kendisidir. Proje üretemediği gibi, önceki dönemden yüzde 50-60'ı bitmiş projeleri kaderine terk etmiş, partisinin belediye başkanları dahil tüm ilçe belediyelerinin iş yapmasını engellemektedir.” ARTIK NET OLARAK BİLİYORUZ! “Artık net olarak biliyoruz ki; CHP'li Karalar ve yönetimi kalan sürede de Adanamıza bir kazanım sağlayamayacaktır. Rutin belediyecilik hizmetlerini yapmaları bile şehrimiz için lüks haline gelmiştir. Adanalıların hakkını yedirmeyeceğiz!”
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, “Metro projemiz Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmadı” açıklaması tartışılıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açıklamalarının gerçek dışı olduğunu belirterek, zehir zemberek açıklamalarla Karalar’a yüklendi.

BORÇLANMA LİMİTİNİ AŞMIŞLAR

 

Gülaçtı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, metronun 2. etabının onaylanmayışının belediyenin borçlanma limitlerini aşmasından kaynaklı olduğunu bildirdi.  


BU YALAN KABUL EDİLEMEZ


Gülaçtı, partisinin Adana’ya milyarlarca lira yatırımla onlarca dev eser kazandırdığnı anımsatarak, “Mağdur algısı oluşturmak için ortaya atılan bu yalan kabul edilemez.” ifadelerini kullandı. 


RUTİN BELEDİYECİLİK BİLE YAPAMIYOR


CHP'li Büyükşehir Belediyesi’nce Meclis’e getirilen tekliflerin, borçlanma talepleri de dahil Cumhur İttifakı’nca onaylandığını kaydeden Gülaçtı “Rutin belediyecilik yapamayan yönetim, beceriksizliğe kılıf dikme çabasında” dedi. 


ADANA’NIN ÖNÜNÜ KESEN BİRİ VARSA…


Gülaçtı, şöyle dedi: “Adana'nın önünü kesen biri varsa bu CHP'li Karalar'ın kendisidir. Proje üretemediği gibi, önceki dönemden yüzde 50-60'ı bitmiş projeleri kaderine terk etmiş, partisinin belediye başkanları dahil tüm ilçe belediyelerinin iş yapmasını engellemektedir.”


ARTIK NET OLARAK BİLİYORUZ!


“Artık net olarak biliyoruz ki; CHP'li Karalar ve yönetimi kalan sürede de Adanamıza bir kazanım sağlayamayacaktır. Rutin belediyecilik hizmetlerini yapmaları bile şehrimiz için lüks haline gelmiştir. Adanalıların hakkını yedirmeyeceğiz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.