Gürer’in teklifine Cumhurbaşkanı 10 ay sonra ses verdi

GÜNDEM 27.09.2022 - 10:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1734+ kez okundu.
 

Gürer’in teklifine Cumhurbaşkanı 10 ay sonra ses verdi

  CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in 19 Ocak 2022 tarihinde, sulama suyu elektrik tutarının hasat sonu ödenmesine yönelik olarak verdiği Kanun Teklifine Cumhurbaşkanı 10 ay sonra ses verdi ve açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün de yeni bir düzenlemenin müjdesini veriyoruz. Bundan sonra elektrik faturaları aylık ödenmek yerine hasat sonunda yani ürünler satılıp gelir elde edildiğinde ödenebilecek" dedi. Ancak  CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer 10 ay önce bu konuda hazırladığı Kanun Teklifini Meclis Başkanlığına sunmuştu.

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in 19 Ocak 2022 tarihinde, sulama suyu elektrik tutarının hasat sonu ödenmesine yönelik olarak verdiği Kanun Teklifine Cumhurbaşkanı 10 ay sonra ses verdi ve açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün de yeni bir düzenlemenin müjdesini veriyoruz. Bundan sonra elektrik faturaları aylık ödenmek yerine hasat sonunda yani ürünler satılıp gelir elde edildiğinde ödenebilecek" dedi.

Ancak  CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer 10 ay önce bu konuda hazırladığı Kanun Teklifini Meclis Başkanlığına sunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.