Hakan Malgaf: Esnaf Bakanlığı Projesi Sarıgül’ündür; Bizi izlemeye devam edin”

26.10.2021 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1907+ kez okundu.
 

Hakan Malgaf: Esnaf Bakanlığı Projesi Sarıgül’ündür; Bizi izlemeye devam edin”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, “Bizi izlemeye devam edin. Çare değişimde. Türkiye Değişim Partisi çareyi söylüyor. Duyanlar duymayanlara aktarıyor” dedi.
Malgaf, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde İzmir’deki konuşmasında, esnafın ezildiğini belirterek, Esnaf Bakanlığı kurulması yönünde adım atacaklarını söylediğini anımsattı. Malgaf, bu projeyi ilk dile getiren kişinin TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül olduğunu bildirdi. Malgaf, Kılıçdaroğlu’nun konuşması esnasındaki fotoğrafını da paylaşarak, ”Yorulmuş öneri ve çare bulamayanlar, Türkiye Değişim Partisi ve Sayın Mustafa Sarıgül’ü yakından takıp ediyorlar” yazdı.   TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz hafta TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.  Esnaf Bakanlığı’nın Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün projesi olduğunu kaydeden Hakan Malgaf, şunları kaydetti: “Bizi izlemeye devam edin. Çare değişimde. Türkiye Değişim Partisi çareyi söylüyor. Duyanlar duymayanlara aktarıyor. Yorulmuş öneri ve çare bulamayanlar, Türkiye Değişim Partisi ve Sayın Mustafa Sarıgül’ü yakından takıp ediyor. Sayın Sarıgül’ün söylemlerini tekrarlıyorlar. Bu da bir şeyi her defasında kanıtlıyor. Tek çare değişim, Tek çare Sarıgül. Esnaf Bakanlığı bir Türkiye Değişim Partisi ve Sayın Sarıgül’ün projesidir.”   Kılıçdaroğlu, İzmir’deki konuşmasında, “Esnafın devlette muhatabı yok. Bunun yolu Esnaf Bakanlığı’dır. Esnafın tüm faizlerini ilk bir haftada sileceğiz. Esnafın ayağa kaldırılması lazım. Esnaf ayağa kalkınca Türkiye ayağa kalkacak. Esnaf gerçekten ezildi. Bütün sorunları çözeceğiz, az kaldı.” demişti.
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, “Bizi izlemeye devam edin. Çare değişimde. Türkiye Değişim Partisi çareyi söylüyor. Duyanlar duymayanlara aktarıyor” dedi.

Malgaf, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde İzmir’deki konuşmasında, esnafın ezildiğini belirterek, Esnaf Bakanlığı kurulması yönünde adım atacaklarını söylediğini anımsattı. Malgaf, bu projeyi ilk dile getiren kişinin TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül olduğunu bildirdi. Malgaf, Kılıçdaroğlu’nun konuşması esnasındaki fotoğrafını da paylaşarak, ”Yorulmuş öneri ve çare bulamayanlar, Türkiye Değişim Partisi ve Sayın Mustafa Sarıgül’ü yakından takıp ediyorlar” yazdı.

 

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz hafta TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. 


Esnaf Bakanlığı’nın Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün projesi olduğunu kaydeden Hakan Malgaf, şunları kaydetti: “Bizi izlemeye devam edin. Çare değişimde. Türkiye Değişim Partisi çareyi söylüyor. Duyanlar duymayanlara aktarıyor. Yorulmuş öneri ve çare bulamayanlar, Türkiye Değişim Partisi ve Sayın Mustafa Sarıgül’ü yakından takıp ediyor. Sayın Sarıgül’ün söylemlerini tekrarlıyorlar. Bu da bir şeyi her defasında kanıtlıyor. Tek çare değişim, Tek çare Sarıgül. Esnaf Bakanlığı bir Türkiye Değişim Partisi ve Sayın Sarıgül’ün projesidir.”

 

Kılıçdaroğlu, İzmir’deki konuşmasında, “Esnafın devlette muhatabı yok. Bunun yolu Esnaf Bakanlığı’dır. Esnafın tüm faizlerini ilk bir haftada sileceğiz. Esnafın ayağa kaldırılması lazım. Esnaf ayağa kalkınca Türkiye ayağa kalkacak. Esnaf gerçekten ezildi. Bütün sorunları çözeceğiz, az kaldı.” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.