Özçelik muradına erdi

SİYASET 24.03.2016 - 18:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1832+ kez okundu.
 

Özçelik muradına erdi

  Tüzük ihlali nedeniyle Adana iş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanlığı’nı bırakmak zorunda kalan Belgin Özçelik, olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçildi. EGEMEN YAZARSA DOĞRU YAZAR   Belgin Özçelik, 2 dönem kuralını ihlal etmiş, Valiliğin uyarısı üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı. Gazetemiz Egemen ise Belgin Özçelik’e özel bir tüzük değişikliği yapıldığını, olağanüstü genel kurul ile yeniden bu göreve getirileceğini hem haber, hem de kulis köşesinden duyurmuştu. KONGREYE TEK ADAY İLE GİDİLDİ  CHP Adana Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi  Elif Doğan Türkmen'in de katıldığı kongrede Özçelik dışında aday çıkmadı. Türkmen’in milletvekili adaylığının ardından Özçelik bu göreve getirilmiş, tüzük ihlali nedeniyle istifa etmiş, yerine ise  Süheyla Gergin getirilmişti. OLAĞAN GENEL KURULDA YENİDEN ADAY Gergin, iş yoğunluğu nedeniyle görevi bıraktığını söyledi ancak, yönetim kurulunda yer alması dikkat çekti. Adana Sanayi Odası’nda yapılan olağanüstü genel kurulda Özçelik, bir kez daha İŞKAD Başkanı oldu. Tüzük değişikliği yapıldığı için iki dönem kuralı kalktı. Özçelik’in olağan genel kurulda yeniden aday olacağı da belirtildi.  

 

Tüzük ihlali nedeniyle Adana iş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanlığı’nı bırakmak zorunda kalan Belgin Özçelik, olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçildi.

EGEMEN YAZARSA DOĞRU YAZAR

 

Belgin Özçelik, 2 dönem kuralını ihlal etmiş, Valiliğin uyarısı üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı. Gazetemiz Egemen ise Belgin Özçelik’e özel bir tüzük değişikliği yapıldığını, olağanüstü genel kurul ile yeniden bu göreve getirileceğini hem haber, hem de kulis köşesinden duyurmuştu.

KONGREYE TEK ADAY İLE GİDİLDİ

 CHP Adana Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi  Elif Doğan Türkmen'in de katıldığı kongrede Özçelik dışında aday çıkmadı. Türkmen’in milletvekili adaylığının ardından Özçelik bu göreve getirilmiş, tüzük ihlali nedeniyle istifa etmiş, yerine ise  Süheyla Gergin getirilmişti.

OLAĞAN GENEL KURULDA YENİDEN ADAY

Gergin, iş yoğunluğu nedeniyle görevi bıraktığını söyledi ancak, yönetim kurulunda yer alması dikkat çekti. Adana Sanayi Odası’nda yapılan olağanüstü genel kurulda Özçelik, bir kez daha İŞKAD Başkanı oldu. Tüzük değişikliği yapıldığı için iki dönem kuralı kalktı. Özçelik’in olağan genel kurulda yeniden aday olacağı da belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.