Adanalılar 19 Mayıs’a sahip çıktı

GÜNDEM 20.05.2016 - 14:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2191+ kez okundu.
 

Adanalılar 19 Mayıs’a sahip çıktı

   ADANA- Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde toplanan binlerce Adanalı meşalelerle ve sloganlar ile Atatürk Parkı’na yürüdü. Yürüyüşe CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP ilçe başkanları da eşlik etti. Güzergâh boyunca Türk bayrakları ile yürüyen gruba evlerinin balkonlarındaki Adanalılarda alkışlarla destek verdi.   Atatürk Parkı’na gelindiğinde binlerce Adanalı bayrakları ile Cumhuriyet değerlerini hiç kimsenin unutturmayacağını haykırdı. Burada bir konuşma yapan  CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer  Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaklarını söyledi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise ,”Unnuturmaya çalışsalar da  biz ne 23 Nisan’ı, ne 19 Mayıs’ı, ne 30 Ağustos’u nede 29 Ekim’i unutmayacağız unutturmayacağız” dedi. Konuşmaların ardından grup geldiği güzergâhtan yürüyüşün başladığı yere hep birlikte geri döndü. (EGEMEN)      

 

 ADANA- Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde toplanan binlerce Adanalı meşalelerle ve sloganlar ile Atatürk Parkı’na yürüdü. Yürüyüşe CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP ilçe başkanları da eşlik etti. Güzergâh boyunca Türk bayrakları ile yürüyen gruba evlerinin balkonlarındaki Adanalılarda alkışlarla destek verdi.

 

Atatürk Parkı’na gelindiğinde binlerce Adanalı bayrakları ile Cumhuriyet değerlerini hiç kimsenin unutturmayacağını haykırdı. Burada bir konuşma yapan  CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer  Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaklarını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise ,”Unnuturmaya çalışsalar da  biz ne 23 Nisan’ı, ne 19 Mayıs’ı, ne 30 Ağustos’u nede 29 Ekim’i unutmayacağız unutturmayacağız” dedi. Konuşmaların ardından grup geldiği güzergâhtan yürüyüşün başladığı yere hep birlikte geri döndü. (EGEMEN)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.