Katliam gibi kazanın altından ihmal çıktı

GÜNDEM 06.06.2016 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2090+ kez okundu.
 

Katliam gibi kazanın altından ihmal çıktı

    Osmaniye'deki tarihi yerleri gezdikten sonra Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne dönerken 7’si çocuk 14 kişinin  yaşamını yitirdiği kaza kurbanları torağa veridi. Kaatliam gibi kazanın altından ise  ihmal çıktı. İZİNSİZ GEZİ Öğrenci, veli ve öğretmenleri taşıyan, kapasitesinin üstünde yolcu alan midibüsün kanala uçması sonucu meydana gelen kazada ölen 14 kişinin cenazeleri, gözyaşı ve feryatlar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı. Gezi için izin bile alınmadığı ortaya çıkarkan, kaza kurbanların için yapılan törene Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı. KANALA UÇTU İskenderun ilçesindeki Beş Temmuz İlkokulu öğrencileri, öğretmen ve veliler için Osmaniye'ye gezi düzenlenmiş, 30 kişi kapasiteli  midibüsle Osmaniye'ye giden grup, Karatepe Müzesi ve Aslantaş Milli Parkı'nı gezdikten sonra dönüş için yola çıktığında midübüs Cevdetiye’de kanala uçmuştu. İŞTE ÖLENLER  Kazada öğrenciler Beritan Geyik, Baver Geyik, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Umut Ayas ve Merve Pembe, öğretmen Ahmet Cebeci, veliler Sultan Geyik, Sevgi Ayas, Nur Seviner ve Müzeyyen Keskin ile şoför Feruşah Esen yaşamını yitirmişti.      

 

 

Osmaniye'deki tarihi yerleri gezdikten sonra Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne dönerken 7’si çocuk 14 kişinin  yaşamını yitirdiği kaza kurbanları torağa veridi. Kaatliam gibi kazanın altından ise  ihmal çıktı.

İZİNSİZ GEZİ

Öğrenci, veli ve öğretmenleri taşıyan, kapasitesinin üstünde yolcu alan midibüsün kanala uçması sonucu meydana gelen kazada ölen 14 kişinin cenazeleri, gözyaşı ve feryatlar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı. Gezi için izin bile alınmadığı ortaya çıkarkan, kaza kurbanların için yapılan törene Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı.

KANALA UÇTU

İskenderun ilçesindeki Beş Temmuz İlkokulu öğrencileri, öğretmen ve veliler için Osmaniye'ye gezi düzenlenmiş, 30 kişi kapasiteli  midibüsle Osmaniye'ye giden grup, Karatepe Müzesi ve Aslantaş Milli Parkı'nı gezdikten sonra dönüş için yola çıktığında midübüs Cevdetiye’de kanala uçmuştu.

İŞTE ÖLENLER

 Kazada öğrenciler Beritan Geyik, Baver Geyik, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Umut Ayas ve Merve Pembe, öğretmen Ahmet Cebeci, veliler Sultan Geyik, Sevgi Ayas, Nur Seviner ve Müzeyyen Keskin ile şoför Feruşah Esen yaşamını yitirmişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.