Rezaletin adı Enerji Sa!

GÜNDEM 09.08.2016 - 12:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2122+ kez okundu.
 

Rezaletin adı Enerji Sa!

    Her gün kesilen elektrikler yüzünden Adana’yı cehenneme döndüren Enerji Sa, rezalet üstüne rezalet yaşatmaya devam ediyor. MAĞDURİYET BİTMİYOR Kozan’da kendilerine ait baraj ve HES inşaatında baraj kapağının patlaması sonucu ölen 10 işçiden 5’inin halen cesedi kayıpken ödül gibi elektrik işine kondurulan Enerji Sa, halkı mağdur etmeye devam ediyor. Vatandaşın payına ise ödediği paranın karşılığında yıllardır rezil olmak ve kendi suçu olmayan bedeli ödemek düşüyor. ÖDÜL GİBİ CEZA VERİLDİ Sabancı Holding’e bağlı Enerji Sa’ya ait ve Özaltın Cengiz İnşaat tarafından yapılan Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali’nde 10 işçinin öldüğü iş kazasına  ilişkin davada ise 7 sanık beraat etmiş, 10 sanığa verilen hapis cezası da para cezasına çevrilmişti. Para cezasının ise 24’er aya kadar taksitle ödenmesine karar verilmesi ödül gibi ceza yorumlarına neden olmuştu. MİLLETİ PERİŞAN ETTİLER Ticari işletmeler, yayın organları, evinde hastası, engelli ya da bakıma muhtaç olanlar kesintiler yüzünden perişan oluyor.  Küçük esnaftan, büyük işletmelere kadar herkes mağdur ediliyor. Kayıp kaçak bedeli de üstüne yüklenen vatandaş, “Artık yeter” diyor.  Enerji Sa, adeta Adana’yı cezalandırıyor. ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ GİBİ Her gün meydana gelen elektrik kesintileri dün de devam etti. Şehrin göbeğinde sabah saatlerinden itibaren elektrikler kesildi. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Adana, kesintiler nedeniyle üçüncü dünya ülkelerinden beter hale getirildi ama enerji Sa, dalga geçer gibi rezaleti sürdürüyor.      

 

 

Her gün kesilen elektrikler yüzünden Adana’yı cehenneme döndüren Enerji Sa, rezalet üstüne rezalet yaşatmaya devam ediyor.

MAĞDURİYET BİTMİYOR

Kozan’da kendilerine ait baraj ve HES inşaatında baraj kapağının patlaması sonucu ölen 10 işçiden 5’inin halen cesedi kayıpken ödül gibi elektrik işine kondurulan Enerji Sa, halkı mağdur etmeye devam ediyor. Vatandaşın payına ise ödediği paranın karşılığında yıllardır rezil olmak ve kendi suçu olmayan bedeli ödemek düşüyor.

ÖDÜL GİBİ CEZA VERİLDİ

Sabancı Holding’e bağlı Enerji Sa’ya ait ve Özaltın Cengiz İnşaat tarafından yapılan Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali’nde 10 işçinin öldüğü iş kazasına  ilişkin davada ise 7 sanık beraat etmiş, 10 sanığa verilen hapis cezası da para cezasına çevrilmişti. Para cezasının ise 24’er aya kadar taksitle ödenmesine karar verilmesi ödül gibi ceza yorumlarına neden olmuştu.

MİLLETİ PERİŞAN ETTİLER

Ticari işletmeler, yayın organları, evinde hastası, engelli ya da bakıma muhtaç olanlar kesintiler yüzünden perişan oluyor.  Küçük esnaftan, büyük işletmelere kadar herkes mağdur ediliyor. Kayıp kaçak bedeli de üstüne yüklenen vatandaş, “Artık yeter” diyor.  Enerji Sa, adeta Adana’yı cezalandırıyor.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ GİBİ

Her gün meydana gelen elektrik kesintileri dün de devam etti. Şehrin göbeğinde sabah saatlerinden itibaren elektrikler kesildi. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Adana, kesintiler nedeniyle üçüncü dünya ülkelerinden beter hale getirildi ama enerji Sa, dalga geçer gibi rezaleti sürdürüyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.