CEYHAN BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ TUFANBEYLİ KARAKUCAK GÜREŞLERİNDE TAKIM HALİNDE BİRİNCİ OLDU

SPOR 16.08.2016 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1954+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ TUFANBEYLİ KARAKUCAK GÜREŞLERİNDE TAKIM HALİNDE BİRİNCİ OLDU

  Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Tufanbeyli’de bu yıl 15’si düzenlenen karakucak güreşlerinde takım halinde birinci oldu.   Tufanbeyli ilçesinde 13 Ağustos’ta yapılan 15. Karakucak güreş festivaline katılan Ceyhan Belediyesi güreş takımı 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek takım halinde şampiyon oldu.   Ceyhan Belediyesi güreş takımı sorumlusu Erdoğan Akkuş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “ güreş müsabakalarında 84, 74 ve 66 kilolarda birincilik, 55 kiloda ikincilik, 60 ve 55 kiloda ise üçüncülük elde ederek takım halinde turnuvanın şampiyonu olduk. Bizlere maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ceyhan Belediye Başkanımız Sayın Alemdar Öztürk’ten Allah razı olsun. Başkanımızın desteğiyle Ceyhan Belediyesi olarak Türk sporuna ve Türk güreşine hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.  

 

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Tufanbeyli’de bu yıl 15’si düzenlenen karakucak güreşlerinde takım halinde birinci oldu.

 

Tufanbeyli ilçesinde 13 Ağustos’ta yapılan 15. Karakucak güreş festivaline katılan Ceyhan Belediyesi güreş takımı 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek takım halinde şampiyon oldu.

 

Ceyhan Belediyesi güreş takımı sorumlusu Erdoğan Akkuş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada:

“ güreş müsabakalarında 84, 74 ve 66 kilolarda birincilik, 55 kiloda ikincilik, 60 ve 55 kiloda ise üçüncülük elde ederek takım halinde turnuvanın şampiyonu olduk. Bizlere maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ceyhan Belediye Başkanımız Sayın Alemdar Öztürk’ten Allah razı olsun. Başkanımızın desteğiyle Ceyhan Belediyesi olarak Türk sporuna ve Türk güreşine hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.