Figen Yüksekdağ ve Sırrı Süreyya Önder Adliyeye Sevk Edildi

04.11.2016 - 09:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1277+ kez okundu.
 

Figen Yüksekdağ ve Sırrı Süreyya Önder Adliyeye Sevk Edildi

Figen Yüksekdağ ve Sırrı Süreyya Önder Adliyeye Sevk Edildi 40 dakika önce HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.       01:1601:53 spaceplay / pause   qunload | stop   ffullscreen shift + ←→slower / faster ↑↓volume   mmute ←→seek    . seek to previous 12… 6 seek to 10%, 20% … 60%   Dün gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. DİYARBAKIR'A GETİRİLDİ Soruşturma kapsamında gözaltına alınan partinin Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Ankara'dan Diyarbakır'a getirildi. Aynı soruşturma kapsamında haklarında Diyarbakır'da soruşturma açılan 6 milletvekilinin ifadeleri alındıktan sonra mı karar verileceği, yoksa ayrı ayrı mı karar verileceği ise öğrenilemedi. ADLİYEYE SEVK ETTİLER Öte yandan Ankara'dan Diyarbakır'a getirilen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve Sırrı Süreyya Önder adliyeye sevk edildi.

Figen Yüksekdağ ve Sırrı Süreyya Önder Adliyeye Sevk Edildi

40 dakika önce

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

 
01:1601:53

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + ←→slower / faster

↑↓volume

 

mmute

←→seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Dün gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

DİYARBAKIR'A GETİRİLDİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan partinin Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya ÖnderAnkara'dan Diyarbakır'a getirildi. Aynı soruşturma kapsamında haklarında Diyarbakır'da soruşturma açılan 6 milletvekilinin ifadeleri alındıktan sonra mı karar verileceği, yoksa ayrı ayrı mı karar verileceği ise öğrenilemedi.

ADLİYEYE SEVK ETTİLER

Öte yandan Ankara'dan Diyarbakır'a getirilen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve Sırrı Süreyya Önder adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.