Atatürk’ün Kente Bakışı Konuşulacak

GÜNDEM 10.11.2016 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1023+ kez okundu.
 

Atatürk’ün Kente Bakışı Konuşulacak

  Mimarlar Odası Adana Şubesi 10 Kasım’da ‘Atatürk’ün Kent ve Kente Bakışı’ konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşiye konuşmacı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi İİBF’den Doç. Dr. Şafak Kaypak katılacak.   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanat, güzelliğin ifadesidir. Bu ifade sözle olursa şiir, ezgi ile olursa musiki, resim ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltraşlık, bina ile olursa mimarlık olur’ sözünü hatırlatarak Kasım ayı etkinliklerinde  ‘Atatürk’ün Kent ve Kente Bakışı’ konulu bir söyleşi düzenlediklerini söyleyen Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, “10 Kasım 2016 Saat 17.30’da şube binamızda gerçekleştireceğimiz bu farklılıkların irdeleneceği söyleşimize tüm meslektaşlarımızı ve ilgi duyanları bekliyoruz.” Dedi.

 

Mimarlar Odası Adana Şubesi 10 Kasım’da ‘Atatürk’ün Kent ve Kente Bakışı’ konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşiye konuşmacı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi İİBF’den Doç. Dr. Şafak Kaypak katılacak.

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanat, güzelliğin ifadesidir. Bu ifade sözle olursa şiir, ezgi ile olursa musiki, resim ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltraşlık, bina ile olursa mimarlık olur’ sözünü hatırlatarak Kasım ayı etkinliklerinde  ‘Atatürk’ün Kent ve Kente Bakışı’ konulu bir söyleşi düzenlediklerini söyleyen Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, “10 Kasım 2016 Saat 17.30’da şube binamızda gerçekleştireceğimiz bu farklılıkların irdeleneceği söyleşimize tüm meslektaşlarımızı ve ilgi duyanları bekliyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.