PKK'nın Tunceli'de Son Çırpınışları! Valilik, Vatandaşlara Teşekkür Etti

GÜNDEM 12.11.2016 - 10:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2015+ kez okundu.
 

PKK'nın Tunceli'de Son Çırpınışları! Valilik, Vatandaşlara Teşekkür Etti

PKK'nın Türkiye topraklarına en çok sızdığı illerden biri olan Tunceli'de 100'e yakın terörist etkisiz hale getirilirken, Valilik yayınladığı mesajla desteğinden ötürü vatandaşlara teşekkür etti.
Tunceli Valiliği, son dönemlerde kentte düzenlenen operasyonlarda, teknolojik desteğin yanı sıra vatandaşın desteğinin de azımsanmayacak kadar çok olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Son dönemde güvenlik güçlerimizce İlimiz genelinde 100'e yakın teröristin etkisiz hale getirildiği başarılı operasyonlar gerçekleştirilmiştir. Bahse konu operasyonlarda teröristlerin yaşam alanı olarak kullandığı sığınak/barınak, terör örgütü mensuplarının menfur saldırılarda kullanmak için hazırlamış oldukları El Yapımı Patlayıcı ve bomba yüklü araçlar bulunarak imha edilmiş ve terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmiştir.   "TUNCELİ HALKI TERÖRÜN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞTÜR" İlimizde sergilenen başarılı operasyonların arkasında teknolojik imkanların yanı sıra halkımızın gösterdiği katkı ve destek de azımsanamayacak kadar çoktur. Tunceli halkı terörün gerçek, hain ve alçak yüzünü artık görmüştür. Güzide halkımız ileride daha yaşanılabilir bir Tunceli için terör örgütlerinin güzel memleketlerinde barınmalarına müsamaha göstermeyeceklerdir. Bu güzel coğrafyanın alicenap halkı, artık kendilerinin haklarını savunduğunu, kendilerini temsil ettiğini her fırsatta öne süren bu hain terör örgütlerinin kendilerini temsil etmediğini ve haklarını savunmadığını anlamışlardır. Saygıdeğer Tunceli halkına bu onurlu ve özverili davranışlarından dolayı teşekkür ederiz" denildi.
PKK'nın Türkiye topraklarına en çok sızdığı illerden biri olan Tunceli'de 100'e yakın terörist etkisiz hale getirilirken, Valilik yayınladığı mesajla desteğinden ötürü vatandaşlara teşekkür etti.

Tunceli Valiliği, son dönemlerde kentte düzenlenen operasyonlarda, teknolojik desteğin yanı sıra vatandaşın desteğinin de azımsanmayacak kadar çok olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Son dönemde güvenlik güçlerimizce İlimiz genelinde 100'e yakın teröristin etkisiz hale getirildiği başarılı operasyonlar gerçekleştirilmiştir. Bahse konu operasyonlarda teröristlerin yaşam alanı olarak kullandığı sığınak/barınak, terör örgütü mensuplarının menfur saldırılarda kullanmak için hazırlamış oldukları El Yapımı Patlayıcı ve bomba yüklü araçlar bulunarak imha edilmiş ve terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmiştir.

 

"TUNCELİ HALKI TERÖRÜN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞTÜR"

İlimizde sergilenen başarılı operasyonların arkasında teknolojik imkanların yanı sıra halkımızın gösterdiği katkı ve destek de azımsanamayacak kadar çoktur. Tunceli halkı terörün gerçek, hain ve alçak yüzünü artık görmüştür. Güzide halkımız ileride daha yaşanılabilir bir Tunceli için terör örgütlerinin güzel memleketlerinde barınmalarına müsamaha göstermeyeceklerdir. Bu güzel coğrafyanın alicenap halkı, artık kendilerinin haklarını savunduğunu, kendilerini temsil ettiğini her fırsatta öne süren bu hain terör örgütlerinin kendilerini temsil etmediğini ve haklarını savunmadığını anlamışlardır. Saygıdeğer Tunceli halkına bu onurlu ve özverili davranışlarından dolayı teşekkür ederiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.