İzmir'deki Fabrikada Büyük Yangın Çıktı!

GÜNDEM 20.11.2016 - 20:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 806+ kez okundu.
 

İzmir'deki Fabrikada Büyük Yangın Çıktı!

İzmir'in Seferihisar ilçesindeki bir mandalina fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.
Yangın Seferihisar ilçesi Ulamış Mahallesindeki bir mandalina fabrikasında çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebepler çıkan yangındaki alevler bir anda her yeri sardı. Durumun bildirilmesi üzerine İzmir'de, Urla'dan ve Seferhisar'dan itfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. ÇEVREDE EVLER VAR Yangındaki alevler metreleri bulurken, alevler kilometrelerce uzaklıktan bile fark edildi. Öte yandan itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için yoğun önlemler aldı. KONTROL ALTINA ALINDI Yangın, İzmir metropol ve çevre ilçelerden takviye olarak gelen ekiplerin de çalışmalara katılmasının ardından 2 saati aşan yoğun mücadele sonucu kontrol altına alındı.
İzmir'in Seferihisar ilçesindeki bir mandalina fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yangın Seferihisar ilçesi Ulamış Mahallesindeki bir mandalina fabrikasında çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebepler çıkan yangındaki alevler bir anda her yeri sardı. Durumun bildirilmesi üzerine İzmir'de, Urla'dan ve Seferhisar'dan itfaiye ekipleri bölgeye gönderildi.

ÇEVREDE EVLER VAR

Yangındaki alevler metreleri bulurken, alevler kilometrelerce uzaklıktan bile fark edildi. Öte yandan itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için yoğun önlemler aldı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, İzmir metropol ve çevre ilçelerden takviye olarak gelen ekiplerin de çalışmalara katılmasının ardından 2 saati aşan yoğun mücadele sonucu kontrol altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.