F.Bahçeli Taraftarlar, G.Saray'a Küfürlü Tezahürat Yapınca Lig TV Sesi Kıstı

SPOR 20.11.2016 - 21:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2068+ kez okundu.
 

F.Bahçeli Taraftarlar, G.Saray'a Küfürlü Tezahürat Yapınca Lig TV Sesi Kıstı

Fenerbahçe - Galatasaray maçının başlamasına 1 saat kala sarı lacivertli taraftarlardan Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahüratlar geldi. Lig TV yayının sesini kısmak zorunda kaldı.
Spor Toto Süper Lig 11. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gözler çevrildi. Her iki takım taraftarları da tribünlerdeki yerlerini alırken, Fenerbahçetribünlerinden ezeli rakipleri Galatasaray'a maç öncesi küfürlü tezahürat geldi. "KIRMIZI GİYENİN ANASINI..." Fenerbahçe taraftarları maçın başlamasına 1 saat kala Galatasaray aleyhine "Avrupafatihymiş Galatasaray..." şeklinde küfürlü tezahüratta bulunurken, öncesinde Kırmızı giyenin anasını... diye bağırdılar.   Bu sırada Lig TV zorunlu olarak sesi kısmak zorunda kaldı. MUSLERA'YA KÜFÜR Galatasaray takımı ısınmak için sahaya çıktığı sırada Fenerbahçe tribünlerinden yoğun bir şekilde ıslık sesleri yükselirken, taraftarlar Muslera'ya "F..you" şeklinde bağırdı.
Fenerbahçe - Galatasaray maçının başlamasına 1 saat kala sarı lacivertli taraftarlardan Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahüratlar geldi. Lig TV yayının sesini kısmak zorunda kaldı.

Spor Toto Süper Lig 11. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gözler çevrildi. Her iki takım taraftarları da tribünlerdeki yerlerini alırken, Fenerbahçetribünlerinden ezeli rakipleri Galatasaray'a maç öncesi küfürlü tezahürat geldi.

"KIRMIZI GİYENİN ANASINI..."

Fenerbahçe taraftarları maçın başlamasına 1 saat kala Galatasaray aleyhine "Avrupafatihymiş Galatasaray..." şeklinde küfürlü tezahüratta bulunurken, öncesinde Kırmızı giyenin anasını... diye bağırdılar.

 

Bu sırada Lig TV zorunlu olarak sesi kısmak zorunda kaldı.

MUSLERA'YA KÜFÜR

Galatasaray takımı ısınmak için sahaya çıktığı sırada Fenerbahçe tribünlerinden yoğun bir şekilde ıslık sesleri yükselirken, taraftarlar Muslera'ya "F..you" şeklinde bağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.