Tarsuslu hekim Medical Park’ta

SAĞLIK-YAŞAM 14.12.2016 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1786+ kez okundu.
 

Tarsuslu hekim Medical Park’ta

Son 2 yıldır Adıyaman’da görev yapan Tarsuslu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nazlı Deniz Ateş, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin hekim kadrosuna katıldı.
  TARSUSLU Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nazlı Deniz Ateş, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde göreve başladı. Dr. Ateş, 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini ise 2015’te Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2015-2016 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anestezi ve reanimasyon uzmanı olarak görev yaptı.   BAKANDAN ÖDÜL ALDI Birçok bilimsel yayın ve çalışmada imzası bulunan Dr. Nazlı Deniz Ateş, “Anestezi Kılavuzu” başlıklı bilimsel kitabın yazarları arasında da yer aldı. Görevine verdiği önem ve özverili çalışmalarıyla tanınan  Dr. Nazlı Deniz Ateş, geçtiğimiz Mart ayında Adıyaman’da görev yaparken, başarıları nedeniyle dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirildi.ldu. Uzmanlık eğitimini ise 2015’te Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2015-2016 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anestezi ve reanimasyon uzmanı olarak g 
Son 2 yıldır Adıyaman’da görev yapan Tarsuslu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nazlı Deniz Ateş, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin hekim kadrosuna katıldı.

 

TARSUSLU Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nazlı Deniz Ateş, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde göreve başladı. Dr. Ateş, 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini ise 2015’te Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2015-2016 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anestezi ve reanimasyon uzmanı olarak görev yaptı.

 

BAKANDAN ÖDÜL ALDI

Birçok bilimsel yayın ve çalışmada imzası bulunan Dr. Nazlı Deniz Ateş, “Anestezi Kılavuzu” başlıklı bilimsel kitabın yazarları arasında da yer aldı. Görevine verdiği önem ve özverili çalışmalarıyla tanınan  Dr. Nazlı Deniz Ateş, geçtiğimiz Mart ayında Adıyaman’da görev yaparken, başarıları nedeniyle dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirildi.ldu. Uzmanlık eğitimini ise 2015’te Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2015-2016 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anestezi ve reanimasyon uzmanı olarak g 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.