Adana’da bayan hentbol şöleni

SPOR 15.01.2017 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1655+ kez okundu.
 

Adana’da bayan hentbol şöleni

Adana Büyükşehir Belediyesi, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın da destekçisi oldu.
  Adana Büyükşehir Belediyesi, 17-19 Ocak tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın evsahipliğini üstlendi. Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda 3 gün sürecek müsabakalarda Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa GSK, Zağnosspor, Üsküdar Belediyesi, Artsam Koleji takımları mücadele verecek. BAŞKAN SÖZLÜ, SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDA Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde uluslararası ve ulusal ölçekte çok sayıda sportif etkinliği başarıyla sürdüren, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Hentbol Federasyonu Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın da destekçisi oldu. Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bürokratları, 17-19 tarihleri arasında Yüreğir Serinevler Spor Salonu’ndaki organizasyon için hazırlıklarını tamamladı. İLK MAÇ 17 OCAK GÜNÜ SAAT 15.00’DA Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın ilk maçı 17 Ocak Salı günü saat 15.00’da Zağnosspor-Üsküdar Belediyesi arasında oynanacak. Saat 17.00’da ise Adana Büyükşehir Belediyesi GSK-Artsam Koleji karşı karşıya gelecek. Turnuvanın ikinci gününde saat 15.00’da Üsküdar Belediyesi-Artsam Koleji maçı var. 17.00’da da Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa GSK- Zağnosspor karşılaşacak. Organizasyonun son günü olan 19 Ocak günü saat 15.00’da Zağnosspor- Artsam Koleji, saat 17.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa GSK-Üsküdar Belediyesi karşılaşmaları oynanacak.                          
Adana Büyükşehir Belediyesi, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın da destekçisi oldu.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, 17-19 Ocak tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın evsahipliğini üstlendi. Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda 3 gün sürecek müsabakalarda Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa GSK, Zağnosspor, Üsküdar Belediyesi, Artsam Koleji takımları mücadele verecek.
BAŞKAN SÖZLÜ, SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDA
Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde uluslararası ve ulusal ölçekte çok sayıda sportif etkinliği başarıyla sürdüren, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Hentbol Federasyonu Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın da destekçisi oldu. Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bürokratları, 17-19 tarihleri arasında Yüreğir Serinevler Spor Salonu’ndaki organizasyon için hazırlıklarını tamamladı.
İLK MAÇ 17 OCAK GÜNÜ SAAT 15.00’DA
Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları’nın ilk maçı 17 Ocak Salı günü saat 15.00’da Zağnosspor-Üsküdar Belediyesi arasında oynanacak. Saat 17.00’da ise Adana Büyükşehir Belediyesi GSK-Artsam Koleji karşı karşıya gelecek. Turnuvanın ikinci gününde saat 15.00’da Üsküdar Belediyesi-Artsam Koleji maçı var. 17.00’da da Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa GSK- Zağnosspor karşılaşacak. Organizasyonun son günü olan 19 Ocak günü saat 15.00’da Zağnosspor- Artsam Koleji, saat 17.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Şakirpaşa GSK-Üsküdar Belediyesi karşılaşmaları oynanacak.                        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.