POLİSİN GİREMEYECEĞİ YER OLMAZ!”

18.01.2017 - 16:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1522+ kez okundu.
 

POLİSİN GİREMEYECEĞİ YER OLMAZ!”

  Geçtiğimiz yıl Kasım ayında göreve başladığı an itibarıyla 'Polisin giremediği yer olmaz, huzuru sağlamak için operasyonlar yapılacak' diyen Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın bu açıklamasının ardından, kentin bir çok noktasında başlatılan asayiş ve huzur uygulamaları aralıksız olarak devam ediyor. YER, DAĞLIOĞLU-KARASU Bölücü terör örgütü yandaşları ile uyuşturucu tacirlerinin eylem alanları olarak bilinen mahallelere giren ekipler, suç örgütlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Huzur operasyonlarına Özel Harekat Şubesi'nden polisler de destek veriyor.  Bölücü terör örgüt PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı  gösteri yaptığı Dağlıoğlu mahallesinde ekipler uygulama yaptı. 450 POLİSLE OPERASYON  “Polis giremez” denilen Bahçelievler Caddesi Karasu bölgesine giren ekiplerin güvenliğini zırhlı araçlar ve özel haraket timleri sağladı. 450 polisle gerçekleştirilen operasyonda 150 kişiye GBT sorgusu yapıldı. Bölücü terör örgütü PKKlıların duvarlara yazdığı sloganlar sprey boyalarla ile silindi. Tüm araçlar tek tek arandı. Huzur uygulamalarının devam edeceği bildirildi.  

 

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında göreve başladığı an itibarıyla 'Polisin giremediği yer olmaz, huzuru sağlamak için operasyonlar yapılacak' diyen Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın bu açıklamasının ardından, kentin bir çok noktasında başlatılan asayiş ve huzur uygulamaları aralıksız olarak devam ediyor.

YER, DAĞLIOĞLU-KARASU

Bölücü terör örgütü yandaşları ile uyuşturucu tacirlerinin eylem alanları olarak bilinen mahallelere giren ekipler, suç örgütlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Huzur operasyonlarına Özel Harekat Şubesi'nden polisler de destek veriyor.  Bölücü terör örgüt PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı  gösteri yaptığı Dağlıoğlu mahallesinde ekipler uygulama yaptı.

450 POLİSLE OPERASYON

 “Polis giremez” denilen Bahçelievler Caddesi Karasu bölgesine giren ekiplerin güvenliğini zırhlı araçlar ve özel haraket timleri sağladı. 450 polisle gerçekleştirilen operasyonda 150 kişiye GBT sorgusu yapıldı. Bölücü terör örgütü PKKlıların duvarlara yazdığı sloganlar sprey boyalarla ile silindi. Tüm araçlar tek tek arandı. Huzur uygulamalarının devam edeceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.