KİREMİTHANESPOR’DA NEFESLER TUTULDU

SPOR 20.01.2017 - 08:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1638+ kez okundu.
 

KİREMİTHANESPOR’DA NEFESLER TUTULDU

    ADANA- 1.Amatör Küme A Grubu’nun iddialı takımlarından Kiremithanespor ligin son maçında Yüreğir Belediyespor’u yenerek şampiyon olmak istiyor. Pazar günü saat 12.00’da Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanacak son 90 dakika öncesi kırmızı-siyahlılar A Grubu’nda 33 puan ile namağlup lider durumda bulunuyor. Son 90 dakika öncesi  hazırlıklarını sürdüren Kiremithanespor, Adana’nın ünlü mekanlarından Ada Balık’ın sahibi Malik Dağ’ın yemeğinde moral buldu.. JESTE TEŞEKKÜR ETTİMalik Dağ, kırmızı-siyahlı takımın Pazar günü oynayacağı maçı kazanarak şampiyon olacağına  inandığını belirterek, Başkan Av. Veysel Susar, Genel Kaptan Aydın Koç, Muhasip Av. Müslüm Susar, teknik ekip ve futbolculara yemek davetine katıldıkları için teşekkür etti. Başkan Av. Veysel Susar da jestinden dolayı Ada Balık’ın sahibi Malik Dağ’a teşekkür etti. SON 90 DAKİKA Sezon başında belirledikleri hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Şampiyonluk yolunda önümüzde sadece 90 dakika kaldı. Grubumuzda son haftaya girilirken iddiasını kaybeden güçlü rakibimiz Yüreğir Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirerek maçtan 3 puan ile ayrılarak namağlup şampiyon olmak istiyoruz. Futbolseverleri Pazar günü maçımızı seyretmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

 

ADANA- 1.Amatör Küme A Grubu’nun iddialı takımlarından Kiremithanespor ligin son maçında Yüreğir Belediyespor’u yenerek şampiyon olmak istiyor.

Pazar günü saat 12.00’da Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanacak son 90 dakika öncesi kırmızı-siyahlılar A Grubu’nda 33 puan ile namağlup lider durumda bulunuyor.

Son 90 dakika öncesi  hazırlıklarını sürdüren Kiremithanespor, Adana’nın ünlü mekanlarından Ada Balık’ın sahibi Malik Dağ’ın yemeğinde moral buldu..

JESTE TEŞEKKÜR ETTİ
Malik Dağ, kırmızı-siyahlı takımın Pazar günü oynayacağı maçı kazanarak şampiyon olacağına  inandığını belirterek, Başkan Av. Veysel Susar, Genel Kaptan Aydın Koç, Muhasip Av. Müslüm Susar, teknik ekip ve futbolculara yemek davetine katıldıkları için teşekkür etti. Başkan Av. Veysel Susar da jestinden dolayı Ada Balık’ın sahibi Malik Dağ’a teşekkür etti.

SON 90 DAKİKA

Sezon başında belirledikleri hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Şampiyonluk yolunda önümüzde sadece 90 dakika kaldı. Grubumuzda son haftaya girilirken iddiasını kaybeden güçlü rakibimiz Yüreğir Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirerek maçtan 3 puan ile ayrılarak namağlup şampiyon olmak istiyoruz. Futbolseverleri Pazar günü maçımızı seyretmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.