KOÇTAŞ OPTİMUM’DA HAVLU ATTI

GÜNDEM 25.01.2017 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3272+ kez okundu.
 

KOÇTAŞ OPTİMUM’DA HAVLU ATTI

    6. YILINI DOLDURMADAN KAPANDI ADANA - “Evimi çok seviyorum” sloganı ile yapı malzemelerinden ev dekorasyonuna, bahçe mobilyalarından aydınlatmaya, mobilyadan banyo ve mutfağa kadar binlerce ürünü tüketiciyle buluşturan Koçtaş, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazasını 6. yılını doldurmadan kapattı. 110 İŞÇİ ÇALIŞIYORDU Koç Holding’in ev geliştirme perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden Koçtaş, Türkiye genelinde 31. mağazasını Adana’da 21 Nisan 2011’de, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu,Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın da katıldığı törenle hizmete açmıştı. 5 bin 500 metrekarelik alanda kurulan Koçtaş Mağazası'nda 110 kişi istihdam ediliyordu. KÜÇÜLEREK BÜYÜME YENİ STRATEJİ Ekonomide yaşanan durgunluktan ve istikrarsızlıktan nasibini aldığı ileri sürülen Koçtaş, yalnızca M1 Tepe Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında faaliyetlerine devam edecek. Koç Grubu’nun ekonomik gerekçelerle ‘küçülerek büyüme’ modelini izleyeceği belirtiliyor. Koçtaş’tan ürün alanların garanti süreleri vb. gibi durumlarla bu mağaza ilgilenecek. (EGEMEN) 

 

 

6. YILINI DOLDURMADAN KAPANDI

ADANA - “Evimi çok seviyorum” sloganı ile yapı malzemelerinden ev dekorasyonuna, bahçe mobilyalarından aydınlatmaya, mobilyadan banyo ve mutfağa kadar binlerce ürünü tüketiciyle buluşturan Koçtaş, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazasını 6. yılını doldurmadan kapattı.

110 İŞÇİ ÇALIŞIYORDU

Koç Holding’in ev geliştirme perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden Koçtaş, Türkiye genelinde 31. mağazasını Adana’da 21 Nisan 2011’de, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu,Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın da katıldığı törenle hizmete açmıştı. 5 bin 500 metrekarelik alanda kurulan Koçtaş Mağazası'nda 110 kişi istihdam ediliyordu.

KÜÇÜLEREK BÜYÜME YENİ STRATEJİ

Ekonomide yaşanan durgunluktan ve istikrarsızlıktan nasibini aldığı ileri sürülen Koçtaş, yalnızca M1 Tepe Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında faaliyetlerine devam edecek. Koç Grubu’nun ekonomik gerekçelerle ‘küçülerek büyüme’ modelini izleyeceği belirtiliyor. Koçtaş’tan ürün alanların garanti süreleri vb. gibi durumlarla bu mağaza ilgilenecek. (EGEMEN) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.